Sa pead kasutama Facebooki, Twitterit, Instagrami ja muid selliseid lehekülgi, et mitte jääda teistest maha. Näiteks kui mõned tuttavad hakkavad mingist teemast rääkima ja sa küsid, mis asi see on või kes see on, siis sulle öeldakse kohe, et kas sa oledki nii loll või mängid lolli. Ja sa oled kohe ajast maas. Ja see teeb kurvaks.

Sa pead koolis oleme väga aktiivne suhtleja, muidu jäädki üksikuks ja sa ei tohi erineda teistest, nagu näiteks riietes või meeldimistes muidu peetakse sind imelikuks. Kui sa tahad äge olla ja teistega ühes kambas olla, pead tegema, mida nemad ütlevad või tahavad.

Ma olen ka selliste asjadega kokku puutnunud, kui ma kuulan muusikat kõrvaklappidest või üldse muusikat. Kui keegi kuuleb ja seal on mingi laul 3-5-aastane, öeldakse, et sa oled vanaaegne ja naerdakse lõppu.

Raske asi on teismelistele ka see, et peale kooli pead jõudma bussile, siis koju, siis jälle bussile ja siis trenni või kuhugi järelvastamisse ja õppimiseks jääb vähe aega, sest õpetajad annavad rohkem kodutöid kui seadus lubab ja sa pead kõik need ära tegema, muidu saad kahe.