Millal õppisid autot juhtima?

Ma olen väiksest peale erinevate masinatega sõitnud, nii et eriti kaua aega ei läinud, kuni ma õppisin ka ise autoga sõitma. Ma arvan, et esimesed sõidud täitsa üksi tegin ma kuskil 9-aastaselt.

Millal oli sinu esimene rallisõit?

Minu esimene päris ralliautoga sõit oli 14-aastaselt. See oli Lääne-Virumaal ühel jäärajal, ma mäletan. Tulemuseks oli noorte klassi võit. Aga esimest korda rahvaralli autoga sõitsin ma umbes
12-aastaselt. See oli pigem lihtsalt selline harjutamine ja õppimine, et saada aru, kuidas üldse kiiresti sõidetakse.

Miks sulle ralli meeldib?

Ralli ühendab väga palju valdkondi, mis on elus olulised. See on 100% meeskonnatöö, kuid lõpuks loeb ikka see, kui sa oled koos kaardilugejaga stardijoonel ja sa pead katsel endast 110% andma. See tunne, mis seal stardijoonel tekib, see on kirjeldamatu. Pingetaluvus peab olema megahea.

Mida oled tänaseks saavutanud?

Ma alustasin 2012. aastal Eesti meistrivõistlustel sõitmist. 2012 olin Eesti meister Junior1600 klassis rallisprindis. 2013. olin EMV ralli A6 klassi arvestuses kolmas ja 2014. EMV rallisprindis Junior2000 klassis teine. Eks neid häid rallitulemusi on olnud mitmeid. Järgmine võistlus tuleb oktoobris Saaremaal, püüan seal endast parima anda, et keeruline hooaeg lõpetada hea tulemusega.

Mis on sinu unistus sellel alal?

Ma olen kindel, et kõigi noorte unistus on WRC-sari, samamoodi ka minul. Kui sellest ei unista, siis on unistused liiga väikesed. Hetkel tundub kõige reaalsem mulle liikuda suurde maailma läbi Euroopa meistrisarja. Sellepärast ka hetkel käib töö vahendite leidmiseks, et veebruari alguses alustada Juunioride Euroopa meistrivõistluste sarjaga.

Tegid endast ägeda video, miks ja kellele?

Paljud inimesed ei ole ralliga kokku puutunud ja miks mitte promoda Eestis rallit läbi ägedate videote. Rally Estonia ja Urmo Aava on küll teinud väga suure töö, et tuua rallit Eesti publikule lähemale, aga uuemale generatsioonile, kes palju aega arvutis veedavad ja võib-olla metsa vahele rallit vaatama ei lähe, toob ralli vastu huvi selline video.

Oled kirglik rallisõitja, aga milline autojuht oled tavaliikluses?

Rallisõitjad saavad võistlustele, kui neil on kehtiv juhiluba, seega ma usun, et enamus rallisõitjad on igapäeva liikluses korralikud juhid. Samamoodi püüan ka mina ikka liiklusseadust järgida ja mitte
rikkumisi teha, sest vastasel juhul võib rallisõidu karistuse ajaks ära unustada.

Milline on sinu moto?

"Lõpus ei loe mitu aastat sa oled elanud, vaid mis elu sa nende aastate sees oled elanud."

Kas sul on mõni talisman või rituaal, mis sulle õnne toob?

Otsest õnne toovat talismani või rituaali mul ei ole, aga kui ma tean, et mul on pere raja ääres vaatamas, siis on head tulemused tulnud!