1. Su püksid jäävad väikseks ja mingid teised muutused, mida sa vaevalt märkad
Tundub, et iga uus päev on kordades raskem kui eelmine ja kõik on nii imelik! Fakt on see, et keegi ei käi su riideid kahandamas, vaid sa kasvad! Hurraa! Sa märkad, et asjad muutuvad palju kiiremini, kui sa päriselt tahaksid. Jutt pole siinkohal ainult teksapükstest, mis sulle väikseks jäid, vaid alles eile veel lubasite oma sõbrannadega, et jääte surmani parimateks sõpradeks ja ühtäkki leiad end suure draama keskelt, mis on väljakannatamatu. Sa avastad, et inimesed reedavad üksteist, valetavad, petavad ja nutavad. Maailm on palju keerulisem, kui arvasid.

2. Enda väljaelamine on lausa vajalik!
Lisapinged, lisapinged! Tunned, et kõik kasvab üle pea? Tülid vanematega, pinged koolis, trennid, muusikakoolid, kooliringid ning nüüd ka veel armastusega seotud probleemid? Tee paus! Teismeline pole kerge olla, pead lihtsalt üritama suuremat plaani näha: kui võtad aeg-ajalt pausi ja mõtled oma elu üle järele, hoiab see ära selle suure plahvatuse ja draama.

3. Mõnele inimesele sa lihtsalt ei meeldi..aga pole lugu!
On raske leppida, kui sa kellelegi ilma põhjuseta ei meeldi. Teised ütlevad, et pole mõtet tähele panna, aga Sa lihtsalt ei saa midagi parata, sest see läheb ju hinge! Tegelikult on neil õigus, sestkõigile ei peagi meeldima, peaasi, et jääd iseendaks!

4. “Tead, mida ma vihkan? KÕIKE!”
Mitu korda selline lause Su peast läbi käinud on? Mitu korda oled kuulnud, et keegi su tuttav seda kasutab? Ilmselt palju. Jäta! Elu on ju ilus?! Usu, sa ei taha olla teiste ega enda jaoks inimene, kes kõikeja kõiki vihkab ja sellega teiste tuju ära rikub! Paita kassi, söö kommi — tee seda, mis sulle meeldib ja õnn on vaid nurga taga!

5. Sa meeldid mulle. Väga. Väga-väga!
Su tuttavatel tekivad juba esimesed suhted ja mõtled, kus sinu pruta või peiks siis on? Küll ta tuleb siis, kui on õige aeg!

Allikas: HelloGiggles