Ära osta uusi kingi

Päev enne lõpetamist avastad, et kingad, mis sul on, ei sobi või ei meeldi sulle. Kahju küll, aga palju hullem on see, kui ostad viimasel hetkel kiirustades kingad, mida sa pole sisse kanda jõudnud ja need osutuvad tõeliseks katsumuseks, mille tulemusena koperdad läbi valu naeratada püüdes direktori juurde, siis veel perega tähistama ja hiljem peole. Veendu parem, et sul oleks mugav. Enamik pilte tehakse nii ehk naa lähemalt, nii et kingad ei paista!

Ära tee spraypäevitust

Avastad, et hele kleit nõuab justkui veidike jumekamat nahka, kui sul hetkel vastu vaatab peeglist. Kuna solaarium väga kiireid lahendusi ei paku, leiad spraypäevituse, mis kisub aga NIII viltu...ja teha ei jõua sellest pääsemiseks enam midagi.

Ära mine solaarium-õudunaariumisse

Otsustad nahatooni pruunimaks saada solaariumis, ent valid kõvasti rohkem minuteid kiirema ja võimsama tulemuse tarbeks. Õrn ja veel mitte palju päikest näinud nahk aga põleb kiirelt ja muudab su pigem tomatiks kui rõõsaks suvepaitusega lõpetajaks, kes piltidel särab.

Ära katseta uut maski

Jume värskendamiseks katsetad eelmisel õhtul uut maski. Selgub aga, et sul on selle vastu allergia ja nii pead paluma, et kõik pildid sinust võimalikult kaugelt tehtaks. Lisaks kulub tohutult rohkem energiat ja aega soovitud meigile, et maskikahjustusi varjata.

Ära värvi juukseid

See on tore, kui oma kiharaid värskendada soovid, aga püüa seda teha nii, et värvimise ja lõpetamise vahele jääb vähemalt üks pesukord veel. Muidu on oht, et esimese vihmasabinaga või veidi higistades voolab mööda su kaela ja otsaesist punane või pruun nahka ja kleiti rikkuv nire.

Ära jäta söömata
Kleit on ilmselt sel hommikul tõesti ideealselt tänu söömatajätmisele seljas, aga on oht, et sa selles ka minestad. Kuum aula, närvitsemine ja hommikused toimetused väänavad sust viimase energia välja, nii et kui siis tunnistuse kättesaades ka klaasikese vahuveini juua soovid, võib selle mõju olla kohutav.

Ära hakka liiga vara tähistama
Plaanid eelmisel õhtul kohtuda klassikaaslastega, et eellõpupidu maha pidada. Ära parem tee seda: sa tahad lõpupiltidel olla värske ja puhanud!