Räägin lühidalt kehavõidest, mida olen ise kasutanud või kasutan hetkel (pildil olevad shea-, maasika- ja sidrunivõi potsikud on tegelikult juba tühjad ja alles hoitud just pildistamise eesmärgil :D).

Shea
Shea on üks mu lemmikumaid Body Shopi lõhnu - see sobiks minu meelest suurepäraselt ka meestele. Shea kehavõi on kuivale nahale ja seega väga tihke ja paksu koostisega ja meganiisutav. Seetõttu kasutasin seda peamiselt kandadel, küünarnukkidel ja ka kätel, kui need tõhusamat niisutust vajasid. Minu normaalse nahatüübi jaoks on see kreem pisut "raske", seega sobiks see ideaalselt kas väga kuiva nahaga inimesele või normaalse nahaga inimesele n-ä hädaolukordadeks.

Sweet Lemon
See on imemõnusa ja värske lõhnaga, nagu suvine sidrunilimonaad või mahlapulk! Koostiselt on see normaalsele nahatüübile mõeldud või väga kreemjas ja sulandub mõnusasti nahka. Armusin sellesse lõhna nii ära, et mu varudes on ka üks pumbaga sidruni kehakreem.

Maasikas
Maasika kehavõi kasutamist ma eriti ei nautinud. Teadsin, et see on väga paljude lemmik ja seetõttu selle ka ostsin, kuid ehkki see on mõeldud normaalsele nahale, on see koostiselt sama tihke kui shea kehavõi. Lõhnalt meenutab see värskete maasikate asemel pigem maasika-piimakokteili, samuti ei meeldinud mulle see, kuidas lõhn nahal jäi. Samas on see nii paljude lemmik, nii et võta näpust... Tuleb lihtsalt ise ära proovida.

Kirss
Wild Cherry, erinevalt maasikast, lõhnab nagu ehtsad värsked kirsid! Tahaks selle lihtsalt nahka pista! See on mõnusa kreemja koostisega ja sulandub ilusti, jättes nahale ilusa kuma.

Vaarikas
Mina ostsin vaarika kehavõi kunagi ammu Hollandist, Eestis pole ma seda veel tähele pannud. Aga kui kunagi sellele käpa peale saate, siis tehke seda julgelt. Lõhn on täiesti imeline, nagu värsked vaarikad, nagu magus marjane smuuti. Koostiselt sama kreemjas nagu sidruni- ja kirsivõi.

Papaia
Minu Body Shopi kehaniisutajate armastus algas 2009. aastal kingituseks saadud papaia kehakreemiga. Papaia on aga n-ö limited edition, seega pole see alati saadaval. Hetkel on ta Eestis täitsa olemas ja veel allahindluses ka (10.50 eurot), nii et ostsin endale suveks ühe varuks. See lõhnab nagu värske puuviljasalat, nagu rannakokteil... Imemõnus!

Japanese Cherry Blossom
Mu noormees veenis mind seda ostma, kui endale Body Shopis uusi kreeme valisin. Talle meeldis väga selle lõhn ja mulle samuti - koostiselt kreemjas kehavõi lõhnab magusalt ja naiselikult nagu mingi imehea parfüüm.

Kas teie olete The Body Shopi kehavõisid proovinud? Millised on teie lemmikud? Mulle meeldib väga ka oliivi-, kookose- ja magusa ignveri lõhn.Tõenäoliselt ostan endale peagi ka oliivi- ja kookose 50 ml potsikud. Rääkides veel uutest kehavõidest, siis uus ja puutumata pinnaga kehavõi tekitab minus tõenäoliselt rohkem elevust kui see normaalne oleks... :D

Anna Elisabethi ilupesa asub aadressil http://www.annaelisabeth.net/