Väga palju aega aastavahetuse pidustustest taastumiseks neidudele ei antud. Juba 3ndal jaanuaril startis 2-päevane missilaager. Esimese päeva hommikul toimus Rapla Sadolini Spordihoones kell 9.00 esimene loeng. Ja mis sobiks selleks veel paremini, kui loeng toitumisest?! Personaaltreener ja toitumisnõustaja Jaanika Koch-Mäe andis värskendava ülevaate, millele tähelepanu pöörata toidu valimisel, kuidas ennast taltsutada süsivesikute ning rasva söömisel jms. Kahe päeva jooksul said missid oma varbad valgeks nii lavalise liikumise trennis, mida juhendas Kadi Saks, kui ka tant-sutrennis, mille viis läbi särtsakas JJ-Street tantsukooli õpetaja Brita Kikas.

Füüsilisele trennile vaimset toitu lisas Imbi Kalbergi etiketiloeng. Võib ju eeldada, et etikett on mi-dagi konservatiivset, kuid peab tunnistama, et Imbi oskuste juures on etiketi õppimine pigem lust ja naer ning etiketi reeglid jäävad meeleolukate näidete näol väga hästi meelde.

Neidude jaoks üks keerulisemaid voorusid on talendivoor ning selle esmase tutvustuse tegi ja nõuandeid jagas Piia Põder. Kohtuti ka Miss Raplamaa 2017 võitja Grit Tarvisega ja I printsess Brigita Schmidt-iga. Tänavused missikandidaadid said neilt uurida kõige kohta, mis neid nüüd ees võib oodata.

Esimene päev lõppes alles hilisõhtul kell 21, seega tõsine 12 tunnine tööpäev neidudele. Öö sai samuti veedetud kõik koos ning kuigi järgmisel päeval tuli varakult jälle alustada, andis see mis-sidele võimaluse omavahel paremini tuttavaks saada.

Ka teine missilaagri päev ei olnud kerge, õppida tuli kulmude hooldust ja modelleerimist professio-naalse Lydia Feodora Jakson käe all. Kohale oli tulnud Mailis Timmi Idea PR-ist, kes andis neidu-dele ülevaate, kuidas suhelda meedia ning avalikkusega. Teise päeva õhtu ja missilaagri lõpetas kohtumine korraldajatega ning videotiimiga Rockstick Production.

Võib ju arvata, et juba need kaks väga pikka päeva on neidudele väsitav, kuid ei saanud nad siiski veel loorberitel puhata. Neiud on sitked ja 5ndal jaanuaril saadi esimesed ristsed fotograafile po-seerimises. Aga ka sellest jäi väheks ning kuna poseerimine oli selge, siis õhtu lõpuks suunduti Sparta spordiklubisse, kus juba tuttav personaaltreener Jaanika tegi neidudele personaalsed tree-ningkavad ja tutvuti Sparta jõusaali võimalustega.

Selline see missikandidaatide sisseelamine sai - kolm pea kaheteisttunnist päeva. Võib julgelt ö-elda, et ka selle aasta neiud on vägevad, sitked ja oskavad hinnata uusi kogemusi, mis neid kõiki ees veel rohkem ootamas.

Misside tegemistega saad kursis hoida end https://www.facebook.com/missraplamaa/