Urban elustiiliga käivad kaasas erinevad moesuunad, mis just viimase aja trendides on kogunud palju populaarsust. Mis on need urbanistlikku moodi esindavad märksõnad?

1. PILKUPÜÜDEV. Hoodie’d ja beanie’d on urbanistlikes moesuundades A ja O. Heledad toonid toovad sügise värviparadiisi silmatorkavat kontrasti ja ei jäta Teid kuskil märkamatuks.

2. UHKE. Snapback’id on selle aasta revolutsioon, mis lisavad välimusele ilmekust, stiili ja salapära. Sametine hoodie ja snapback sobivad omavahel ideaalselt kokku.

3. MUGAV. Urbanistlik stiil ei tähenda ammu enam üksnes laiu T-särke või pükse. Naine näeb tänaval välja stiilne just sellise kleidiga, mis sobib selga valatult, on mugav ning jätab piisavalt ruumi katsetamiseks. Kui sinna lisada juurde kelmikad patsid ja saapad, olete leidnud asendamatu kombinatsiooni.

4. VÕLUV. Lihtsuses peitub võlu ning purpurpunane ja must teevad teineteisele ainult au. Sensuaalsust ja šarmi lisab juurde stiilne crop top, mis säilitab outfit`i urban-hõngu.

5. ORIGINAALNE. Originaalsust saab suurepäraselt taotleda iga riietusega, mis on “boksist väljas”. Teil on vaja kleiti, mida ei leia just igalt vaateaknalt!

6. VÕIMAS. Kui dressid esindavad Teie jaoks endiselt vaid “koduriietust”, siis on aeg avastada uus vaatenurk. Kui teha dressidesse ägedad sisselõiked ja sobitada nad crop topi julge look’iga, on võit garanteeritud. Lumivalge ja punane koos on tagaplaanile jäänud kombinatsioon, mis on lõpuks hakanud jälle comeback’i tegema.

7. NÕUDLIK. Ideaalse jope leidmine sügiseks-talveks on küsimus, mis tiirleb praegu iga šoppaja peas. Hea jope hoiab sooja, on moekas ning kaitseb Teid Eesti muutliku ilma eest. Miks mitte sobitada juurde mugavad oliivrohelised püksid ja tumedad jalanõud?

8. ENESEKINDEL. Riietus toob mehes välja tema tugevused. “Pahapoisi”-ilmega jope, kuid soliidne valge kampsun koos sõjaväejoontes pükste ja õigete saabastega on 4 elementi, mis sobivad omavahel kui vesi, maa, õhk ja tuli.

9. KLASSIKALINE. Ka urban-moes on välja kujunenud klassikalised komplektid. Helehallides ühtivates toonides cap ja crewneck toovad välja mõlema poole julged valikud.

10. LIHTNE. Kui Teie riidekapist kiirgab välja oliivroheliste elementide värskust, olete selle aasta sügisega ideaalselt kooskõlas!