Mis õigupoolest on seksikas riietus? Minu jaoks on see näiteks kena topp, hästiistuvad püksid või lühike seelik, alati kõrged kontsad, mille juurde käib mõistagi meik ja ilusad ehted. Pidasin ennast väga seksikaks ja olin niisiis üpriski šokeeritud, kui mu mees ütles mulle, et mu stiil on liiga süütu. Ma ei mõistnud, kuidas see võimalik on, kuna mu eakaaslased käivad enamjaolt ringi teksapükstes ja spordirõivastes ning nendega võrreldes olen kordades seksikam, mida kinnitavad ka pilgud meestelt, mida aeg-ajalt saan.

Aja möödudes olen mõistnud, mida minu mees seksikaks peab. Ja oh õudust! — seda stiili saab umbkaudu kokku võtta ühe sõnaga — strippar. Kõrged kontsad, kuid mitte ainult kõrged, vaid lausa jalavigastusi tekitavad, mille konts all on imepeenike või siis saapad pika-pika säärega ja tingimata nahast; riietest kõik, mis liibub, lausa niivõrd, et kujutlusele ei jää midagi, materjalidest võrk, läbipaistev kangas, nahk; tillukesed topid ja seelikud, millega paistab nii naba kui ka tagumik; kleidid, mis meenutavad kangesti pesu või seksikat öösärki; mõistagi pesu seal all olla ei tohi või kui on, siis ei või see mingil juhul välja paista. Ja kõige hullem on see, et tema meelest oleks okei niimoodi tänavale minna.

Õnneks või kahjuks on mu välimus kui ka teiste arvamus mulle niivõrd tähtsad, et isegi mulle kalli inimese arvamus ei suuda mind panna seda muutma. Pealegi olen kindel, et niimoodi riietudes tuleks ilmselt mõne minuti möödudes keegi, kes soovib mulle seksi eest raha pakkuda. Niisiis, ehkki see talle suurt pettumust valmistab, olen jäänud oma tavapärase stiili juurde ning kannan seda, mida heaks arvan, mõningate väikeste mööndustega. Minu meelest on vahe seksika ja vulgaarse vahel, tema arvates samuti, kuid oma stiili ta sugugi vulgaarseks ei pea, vaid on selle kohta isegi elegantne öelnud!

Kuid seda kõike ei kirjuta ma sugugi selleks, et oma meest kiruda ega ka mitte oma stiili promomiseks, vaid hoopis seoses noorte neidude enesepaljastusega. Nimelt kuulates oma meest võin ma täielikult aru saada, miks naised ja tütarlapsed end riietavad nagu li*sid — mehed ju tahavadki seda. Ja paljud neiud, eriti aga noored ja vallalised, igatsevad meeste tähelepanu ja kiitvaid pilke, kahjuks võib-olla alati mitte mõistmata selle tähelepanu tagamaid. Ning mehed võivad ju öelda, et neile meeldivad tavalised naised — loomulikud ja ilma võltsrindade või -ripsmeteta, kuid reaalsuses vahivad siiski iga mööduvat miniseelikus blondiini endal ila suust jooksmas. Veel meenub kunagine klassiõde, kes käis aastaringselt, ka talvel pakasega tibatillukeses seelikus ja põlvikutes. Seksikas ma tema kohta ei ütleks ning toona tundus ta välimus mulle äärmiselt tobe, sest õues oli ikka väga külm. Nüüd olles kohtunud oma mehega võin aga aru saada, miks keegi peaks endale sellised hilbud talvel selga panema, kuna olen kindel, et just niisugust stiili oodatakse minultki.

Noored neiud, kui te tahate meeste tähelepanu, siis seksikalt või lausa litsakalt riietumine on tõepoolest üks viise selle saamiseks, kuid palun arvestage, et kaotate sellega lugupidamise teiste naiste ning ka osade meeste poolt. Ning paraku on see tähelepanu suunatud mitte teile vaid teie tissidele ja kintsudele. Lühidalt olete kellegile seksobjektiks. Lisaks talvel niimoodi käies mõjute naeruväärsena ning jääte haigeks. Mina oma riietust teise inimese pärast ei muutnud ning ehkki ta on pettunud, armastab mu mees mind endiselt. Soovitan kõigil leida endale keegi, kes suudab neid imetleda ka siis, kui strateegilised kehaosad on kaetud. Vulgaarne riietus jäägu prostituutidele, mitte meie kenadele eesti neidudele.