Tugevad, aga mõranevad/kooruvad küüned
Kui küünte pealt järjest kihte maha koorub, on probleemiks kuivus! Tavaliselt haaratakse küünetugevdaja järele, kuid see võib asjad koguni hullemaks teha. Niisuta oma küüsi! Proovi seerumit, mis sisaldab uureat, kaltsiumi ja B5 vitamiini, kaks korda nädalas.

Nõrgad ja painduvad küüned
Kandsid geelküüsi või lihtsalt geeli? Nüüd pead küll küünetugevdaja appi võtma, kuid ole ettevaatlik ja kasuta seda 1-2 korda nädalas, mitte rohkem. Vastasel juhul pingutad lihtsalt üle ja nii võivad tekkida uued probleemid.

Kui küüned lihtsalt ei kasva
Kehv vereringe kätes? Kui Sul on külmad käed, siis küüned ei tahagi kasvada. Sind aitavad küüneõlid, mis sisaldavad valku ja vitamiine ning ära unusta oma küüsi masseerida! Nii paraneb kätes vereringe ning küünte kasv samuti. 

Kollased küüned?
Küüned muutuvad kollakaks suitsetamisest, haigusest või sellest, kui küünte lakkimisel aluslakki ei kasutata. Selleks, et kollasust vähendada, keera kokku looduslik koorija! Kasuta sidrunimahla, suhkrut ja oliiviõli.

Küüned murduvad kergesti
Sellised küüned on tavaliselt kõvad ja ei paindu. Tavalisi küünetugevdajaid pole mõtet kasutada, sest need tugevdavad küünt veelgi ning murdumise korral tunned lihtsalt rohkem valu. Õige oleks kasutada sellist tugevdajat, mis samal ajal ka küüned rohkem painduma paneb! 

Allikas: Cosmopolitan UK