Mõnusal maikuu nädalavahetusel võtsin kaasa oma poiss-sõbra ning suundusime nägu naerul Rakvere poole. Teadsime, et sellest tuleb meeletult mõnus ja luksuslik puhkus, kuid midagi sellist ei osanud me ilmselt kumbki ette kujutada. See oli uskumatu! Millest küll alustada?
Unustamatud elamused paketti saime nautida lausa kolm päeva, ööbides kaks ööd spaa tõeliselt muinasjutulises 1001 öö sviidis. Meid võttis vastu meeletult tore personal ning tänu nende positiivsetele emotsioonidele rääkides pakutavatest teenustest, tõstsid nad veelgi meie elevust. Tuppa astudes ei suutnud me ära imestada, kuivõid luksuslik ja kaunis seal kõik oli. Sviit oli meeletult suur! Elutoas olid lõõgastumiseks mõnusad diivan ja tugitoolid ning suur televiisor. Luksuslikus magamistoas oli kõige pehmem ja mugavam voodi, kus ma kunagi maganud olen. Sviidi vannituba kaunistas väga luksuslik disain ning samuti oli meil nii oma mullivann kui ka aurusaun. Mõnusaks jahutuseks sai minna rõdule, mis oli samuti väga avar ja kauni vaatega Rakvere linnusele. Meile meeldis ka sealne väga põnev helisüsteem, mis võimaldas meil elutoa televiisorist tulevat saadet või muusikat kuulata ka vannitoast. Meie suureks üllatuseks oli meil ka enda isiklik kohvimasin, mis tõi suurt rõõmu meile kui suurtele kohvi- ja kakaosõpradele. Pea iga hetk leidsin end naeratamas, kuna ma ei suutnud uskuda, kuhu olin sattunud. Kas tõesti mina sain sellise uskumatu võimaluse osaliseks?
Lisaks kõigele sellele saime nii mina kui ka minu kaaslane valida endale kolm hoolitsust. Kuna mina ei olnud käinud kunagi massaažis, siis ootasin neid väga. Esimesel päeval käimise mõlemad nautimas 60-minutilist massaaži - mina valguse ja soojuse maagia massaaži ning minu kaaslane klassikalist Rootsi massaaži. Meid võtsid vastu väga sõbralikud ja armsad massöörid ning nad juhatasid meid maagilisse spaa osasse. Ruumid olid täis küünlaid, seal mängis rahulik idamaine muusika ning üleüldse valitses seal täielik harmoonia ja rahu. Massaažidega jäime väga rahule ning see oli väga lõõgastav meie mõlema jaoks. Kuuma küünlavahaga massaaž oli meeletult mõnus ning ma nautisin seda väga. Peale massaaži saime rahulikult aega veeta mõnusas puhkeruumis, istudes pehmetel toolidel ning nautides puuvilju, teed ja vett. Ma armastasin sealset interjööri ning ootasin juba, millal saaks sinna tagasi. Järgmisel päeval oli meil lausa kaks hoolitsust. 30-minutilisse õlavöötme massaaži läksime koos ning see oli minu eelmisest massaažist palju tugevam ja ergutavam. Hiljem oli meil mõlemal näohoolitsused, kust saime kasulikke nippe, kuidas enda näonaha eest veelgi paremini hoolt kanda ning üleüldse oli hoolitsus väga mõnus ja jättis naha väga puhtaks ja siidiseks. Lisaks hoolitsustele saime nautida Aqva vee- ja saunakeskust. Veekeskuses saime mõnuleda erinevates basseinides, mullivannis ning olemas oli isegi liutoru. Vesi oli väga mõnusalt soe ning ka veest väljas olles ei hakanud külm. Saunakeskuses võis igaüks leida endale meelepärase sauna, kuna neid oli seal tõeliselt palju. Mida hing vaid ihkas!
Meie pakett sisaldas samuti nii hommiku- kui ka õhtusööke. Hommikusööki sai valida väga-väga rikkalikust buffetist. Sealsest valikust võis küll igaüks endale meelepärase hommikusöögi valida. Õhtusöögid restoranis Fiore olid väga elegantsed ning maitsvad. Saime väga heade maitseelamuste osaliseks ning jäime nii toidu kui ka teenindusega väga rahule.
Olen külastanud väga paljusid spaasid ning võin öelda, et Rakvere Aqva Spa on Eestis üks parimaid ning külastaksin seda uuesti igal võimalusel! Tahaksin meeletult tänada kõiki, tänu kellele sain sellise elamuse osaliseks. Sellist puhkust nautides sain täielikult aru, kuivõrd õnnelik ja tänulik ma olen! Aitäh teile ning erilised tänud Aqva Spaale unustamatute elamuste eest!