1. Meigiga magamine
Kui sa soovid ilusat näonahka, siis meigiga magamine peaks olema rangelt välistatud. Meigiga magamine on naha piinamine, kuna see ummistab poore. Tulemuseks on tõsised nahaprobleemid.

2. Aegunud kosmeetika kasutamine
Tihtipeale kipume unustama, et meie lemmik-ripsmetušš on piiratud kehtivusajaga. See kehtib ka ülejäänud kosmeetika kohta. Tuleb hoolikalt jälgida kehtivusaja märke, mis näitavad, kaua võib toodet kasutada pärast pakendi avamist.

3. Meigi korduv lisamine
Paljudel naistel on harjumus meiki kohendada seda aina juurde lisades. Mitmekordne meigikiht on meie nahale väga kahjulik ning põhjuseks on naha ärritus, vistrikud ja akne. Parem muretseda matistavad ja rasu imavad paberid, mida näo läikimise puhul kasutada.

4. Liigne naha koorimine
Kuigi koorimine on meie nahale väga vajalik, peaks sellega ettevaatlikult toimima. Pea meeles, et kõike tuleb teha mõõdukalt! Liigne koorimine võib süvendada naha liigset õlitootmist. Ainult väga õrna koorijaga naha puhastusvahendit võib kasutada igapäevaselt. Tugevamate vahenditega ära koori nahka tihedamini kui kord nädalas.

5. Mustade meigitarvikute kasutamine
Väga oluline on nii meigisvamme kui pintsleid puhastada. Määrdunud tarvikud on täiuslikuks keskkonnaks bakteritele, mis tekitavad meie nahale palju kahju.