Võidufoto saatja Lilleküla Gümnaasiumi tänavune lõpetaja Madis Kask kiitis kõrget konkurentsi ja vaatamata eksami väsimusele tunnistas terve klassi valmidust teha koos miskit ägedat. „Panime selga kostüümid, mis kirjeldasid meie huvisid, hobisid ja saavutusi. Meie klassis käib Balti parim metsasarve mängija, edukalt tegeletakse ka sukeldumise, kitarri ja hoki mängimisega. Kes pilti vaatab, saab aru, kes me oleme ja millega tegeleme, et ühine kooliaeg on muutnud meie klassi väga kokkuhoidvaks pundiks,“ selgitas lõpuaktuse eel veidi nostalgiline olev Madis.

Kaubanduskeskuse turundusjuht Kristi Seppel vaimustus Eesti noorte pealehakkamisest ja tegevuslustist, mida näitas saadetud fotode suur arv. „Vaadates jäädvustusi, mis meile saadeti, siis võin öelda, et Eesti koolinoored on lahedad ja hoolivad ning tänavune koolielu on olnud rõõmus ja vaheldusrikas,“ kirjeldab Kristi muljeid, mis fotodelt vastu peegeldusid.

Rocca al Mare kaubanduskeskuse koolilõpukampaania „Parim koolilõpp!“ võitja kujunes rõõmurikkaks ja väga populaarseks ettevõtmiseks, kus kutsus kõiki 9. ja 12. klassi õpilasi jäädvustama klassikaaslastega lõbus pilt, mis jääks kooliajast häid hetki meenutama. Ühtekokku laekus kooliõpilastelt konkursile tervelt 82 fotot. Žürii südame võitis foto, kus Tallinna Lilleküla Gümnaasium 12. R klassi noored on pildile jäädvustanud erinevaid hetki oma ühisest kooliteest.

Parima pildi konkursile esitanud klass sai auhinnaks igale õpilasele 250-eurose Rocca al Mare kaubanduskeskuse kinkekaardi lõpuaktuse rõivaste ostmiseks, stilisti nõu nende valmimisel ning Lux Expressi bussipiletid lõpureisi korraldamiseks.