Suvel eelistatakse kergemat meiki ja mõned tooted, mida võisid kasutada meelsasti talvel, vaheta ümber või jäta lihtsalt kotist välja.

1. Puuder vaheta ümber lihtsa BB-kreemi vastu!

BB-kreem on õrnema koostisega ja seetõttu suvel sobilikum kui raske puuder. Muidugi võid jätta ka BB-kreemi panemata, selle asemel ole palju päikese käes, päike hoolitseb kena naha eest (muidugi juhul, kui päikese käes olemine ei tekita tedretähne, aga siiski osadele meeldivad tedretähnid väga).

2. Tumedad lauvärvid vaheta ümber heledate ja erksate vastu!

Tumedad lauvärvid võisid ju talvel ilusad ja kindlad olla, kui nendega liiale ei läinud, aga suvel on siiski heledad ja kirkad toonid rohkem teretulnud kui tumedad. 

3. Tumedad huulepulgad vaheta välja kirkamate ja heledamate vastu!

Tumedate all mõtlen eelkõige tume- ja veripunast tooni, need jätavad suveks liiga raske mulje. Suveks on kõige sobilikumad toonid heleroosa, beezikas, roosa ja natuke tumedam roosa. Lisaks roosadele toonidele on kenad ka oranžikad ja korallivärvi huulepulgad. Kasutada võib ka ainult läiget.

4. Õhtusel üritusel on omal kohal ka põsepuna

Suvel vali kindlasti oranzikam põsepuna, see sobib hästi kokku päevitunud nahaga ja on suveks sobilikum.

5. UV-kaitse juustele

Arvatavasti pole UV-kaitse talvel eriti palju kasutusel, kuid suvel on see lausa vajalik. See aitab kaitsta juukseid kahjuliku UV-kiirguse eest, mis kahjustab juuksed, jättes need rabedaks ja kergesti murduvateks, lisaks pleegitab see juukseid, ehk melaniin, mida leidub ka nahas, muutub värvituks. See seletab ka seda, miks juuksed muutuvad suvel heledamaks.