"Päeval, mil minu postkasti potsatas teade, et olen valitud Anne&Stiili peatoimetaja töövarjuks, lõid mu silmad särama. 19. novembril hommikul kodust lahkudes oli ärevus juba nii suur, et tundsin ennast kui 1. klassi plikatirts kooli minnes. Veider!
Tunnistan, et olin päevale pannud kõrged ootused, kuid need purustati juba esimeste minutitega. Ilmselt võlus mind tegevtoimetaja Eia Uue stiilse outfiti, mis jättis toimetaja elust glamuurse mulje, ning peatoimetaja Tiina Kruusi sooja iseloomu kombinatsioon.
Sel päeval õppisin, et elus on kõige tähtsam kirg ja huvi eriala vastu. Ei ole vaja doktorikraadi ega paksu rahakotti*, vaid vaja on pisut positiivsust, entusiasmi ning järjekindlust.
Igatahes ma loodan, et teile meeldib minu esimene vlog ning kui meeldib siis andke kommentaarides või videot likedes teada.

*Paksu rahakotti tahad, siis pane rahakoti vahele sokid või hambahari. Ekspert Merike Liiva väidab, et see kolmekordistab rahakoti suuruse kolmekordselt. See pidavat olema tema parim nipp suvel käekoti koju jätmiseks kui sõbranna juurde pidžaamapeole läheb."

Loe Merikese blogi!