Tallinna Vanalinna Hariduskolleegiumi 6. klassis õppiv Elisabeth Egel on pime 13-aastane tütarlaps, kes on väga andekas nii spordis kui ka muusikas. Elisabeth on saavutanud mitmeid auhinnalisi kohti erinevatel rahvusvahelistel ujumisvõistlustel ning olnud edukas ka mitmetel klaverikonkurssidel.

Elisabethi võistluspagasisse kuulub osalemine Rahvusvahelise Paraolümpiakomitee (IPC) täiskasvanute maailmameistrivõistlustel ujumises. 12-aastasena saavutas ta Kanadas Montrealis toimunud MM-il 6. koha 100m rinnuliujumises. Aastal 2011 tunnustati Elisabeth Egel´it Eesti Vabariigi presidendi proua Evelin Ilvese“ Aasta Noore Sportlase“ preemiaga.

Ootame kõiki toredaid ja lõbusaid inimesi, et tähistada ühiselt selle aasta Volbriööd. Üritus on mõeldud nii suurtele kui väikestele ja koju ei pea jätma ka oma neljajalgset sõpra, sest seltsis on segasem! Üritus toimub stiilses resrtoranis KamaHouse (Kopli 25).

Kavas: luuasõidukursused, nõiatrikid & ennustamine, noore pianisti Elisabeth Egeli etteaste, volbridisko, parima kostüümi valimine ja palju muud!

Sissepääs üritusele: 10€ (lastele tasuta). Hind sisaldab 1 tervitusjooki.
Samuti toimub kohapeal heategevuslik müük (ruunikivid, luuasõidu tunnistus jms). „KHK Punane Volberbumm“ ürituse tuludest ja kogutud annetustest toetatakse noort talenti Elisabeth Egelit, süntesaatori soetamisel.

Ürituse kohta lisainfo: https://www.facebook.com/events/210432039166274/