Tihti arvavad õpilased, et koolis ei ole kunagi hea olla, see on puhas ajaraisk, midagi pole teha, ainult maga ja kuula "mussi" tunnis.
Kas tõesti on see koolielu nii piinarikas?

Vahest me, õpilased, ei näegi, mida kool meile anda võib. Kooliaastad algavad ja lõpevad aktusega ning läbi terve kooliaasta toimub ju hulk üritusi, millega meie kooli õppe- ja arendusjuhid üritavad koolielu aina huvitavamaks ja lõbusamaks muuta.

Läbi kõikide aastate, mis ma olen oma koolis õppinud on mulle alati meeldinud matemaatika, loodus, füüsika ja keemia. Küll aga ei ole kunagi huvitunud kehalisest. Seda ka juba praegu, augusti keskel, igatsen oma matemaatika õpetajaid ning tegevusi, mis toimuvad alati koolis. Olles õpilasesinduse liige, on mul alati huvi olnud üritustel osalemises ja nende läbiviimises.

Iga kooliaasta on erinev, iga aasta juhtub midagi uut, vahetub mõni õpetaja, muutub mõni aine raskemaks või kergemaks. Mina nimetan seda koolilt antud katsumuseks. Kool annab meile võimaluse mõista raskemaid võrrandeid, valemeid, mis ei jää kohe kuidagi pähe, kuid selleks, et oma vaevaline 3 kätte saada, tuleks ju siiski natuke loovust ning mälu arendada!

Loodetavasti pakub tulevane kooliaasta teile, samuti nagu pakub ta seda mulle, parimat teadmiste omandamisvõimet, toredaid üritusi ning parimaid suhteid õpetajatega.