EBSi akrediteeritud ja rahvusvaheliselt tunnustatud õppekavad on Eesti äri- ja  juhtimishariduse kvaliteedimärk ja hiljuti läbi teinud mitmeid uuendusi.

2014/2015 õppeaastal oodatakse õppima kolmele bakalaureusetaseme õppekavaleRahvusvahelise ärijuhtimise õppekava annab põhiteadmised majandusest ja ärijuhtimisest ning võimaluse spetsialiseeruda kitsamalt, et saada rahandus-, turundus- või teenusejuhtimise spetsialistiks. Õppekava on võimalik läbida nii eesti- kui inglise keeles ja nii päeva- kui õhtuõppes.

Võõrkeelte ja ärikorralduse ingliskeelne õppekava on suurepärane kombinatsioon keeleõppest ja ärijuhtimisest. Ärimaailmas vajalikest teadmistest keskenduvad tudengid rahvusvahelise ärisuhtluse, asjaajamise, organiseerimise ning projektijuhtimise oskuste omandamisele.  Lisaks sellele on võimalik korraga õppida intensiivselt kolme võõrkeelt. Eriala saab õppida päevaõppes.

Ettevõtluse ja ärijuhtimise õppekava annab teadmised ettevõtlusega alustajale ja aitab leida ärivõimalusi erinevates valdkondades.  Erialale on oodatud ettevõtlikud noored, keda huvitab kas tehnoloogiaettevõtlus, loomeettevõtlus või müük.

Info ja kontaktid bakalaureusetaseme vastuvõtu kohta leiad SIIT!
Lae alla bakalaureuseõppekavasid tutvustav brošüür SIIT!

Veel on võimalik kandideerida ka neljale EBSi magistriõppekavale.
EBSi Rahvusvahelise ärijuhtimise MA õppekava pakub jätkuvalt võimalust õppida süvitsi turundust või finantsjuhtimist ning ka tuleval õppeaastal on oodata rohkelt külalisesinejaid tippjuhtide ja –spetsialistide näol.

Rahvusvahelise ärijuhtimise MBA vilistlaste hulgas on väga mitmed Eesti tänased juhid. Lisaks ekspordijuhtimise suunale saab magistrand sügisest spetsialiseeruda eestvedamisele (leadership) ja organisatsiooni arendamisele.​ Mais 2014 sõlmisid Estonian Business School ja Pärnu Juhtimiskonverentsid koostöölepingu eesmärgiga ühendada Eesti juhtide kogemused ärihariduse akadeemilise poolega.
Täiesti uue ja eristuva õppekavana pakub EBS sügisest ingliskeelset MBA programmi „Business Innovation“. Äriinnovatsiooni õppeprogrammi käigus tegelevad rahvusvahelised tudengimeeskonnad reaalsete ärideede ja innovatsiooniprojektide arendamise ja juhtimisega mentorite ja coach’ide kaasabil.

Ettevõtluse MBA programm sobib nii tulevasele ettevõtjale, kes soovib saada teadmisi ja ideid oma ettevõtte loomiseks ning väärtuslikku kontaktvõrgustikku kui ka tegutsevale ettevõtjale, kes soovib oma ettevõtet arendada. 

Info ja kontaktid magistritaseme vastuvõtu kohta leiad SIIT!
Lae alla magistriõppekavasid tutvustav brošüür SIIT!
Kandideeri stipendiumile! Infot kõikide EBSi sisseastujate stipendiumide kohta vaata siit.

Jaga
Kommentaarid