Delfi on Eesti üks suurimaid uudisteportaale internetis, kust on võimalik lugeda kõikvõimalike teemade kohta. Selle kõige ülalhoidmiseks rabavad toimetuses tööd ligikaudu 50 inimest. Poleks uskunudki, et sellise saidi tegemiseks ning pidevaks uuendamiseks kulub nii paljude inimeste energia ja ometi ütles peatoimetaja Urmo, et ka sellest töötajate hulgast jääb veel pisut väheks. Samuti töötab seal ka meie Lilleküla Gümnaasiumi meediaõpetaja Epp-Mare Kukemelk.

Meile anti ka vaba voli veidikene mõningate toimetuse ruumidega tutvuda ning samuti saime loa piltide tegemiseks. Toimetus ise oli vägev, täpselt nagu ma seda ette kujutasin.

Delfi peatoimetaja Urmo andis meile ka ülesande, mis iseenesest on päris vahva. Nimelt on Delfis on portaal nimega Publik, mis räägib kuulsustega seotud uudistest ja avaliku elu tegelastest. Meie ülesandeks sai mõelda klassiga nädala jooksul välja 10 uuendust või nippi, kuidas muuta Delfi Publik paremaks ning loetavamaks just noorte seas. Kui selle ülesandega hakkama saame, lubati meile ka pisike auhind, mille peale loomulikult terve klass oli nõus ülesande vastu võtma. Kuna ma ise selle ülesandega ei tegelenud, siis ei oska ma kahjuks öelda, kuidas meie 10A klass sellega hakkama sai.

Hiljem, kui meie aeg Delfi toimetuses hakkas mööda tiksuma ning meil oli aeg koju minna, jagati meile mälestuseks ka Delfi Noorte hääle rinnamärgid. Noorte hääle toimetaja Liis Kõrnas kutsus ka kõiki kaasa lööma Noorte hääles, kuhu saab lisada enda lugusid koos piltide või videotega. Kõik lood võib saata e-mailile noortehaal@delfi.ee.

Pilte meie külaskäigust leiad SIIT!