Mõnes tunnis saab nalja kui palju ja siis on emotsioonid laes. Ja kindlasti häid tundeid tekitab meie uus söökla. vähemasti on hea meel sinna nüüd sisse astuda ja seal viibida.

Kuid halbadeks on see, et meie koolis, nagu ka mujal koolides on halbu õpetajaid. Õpetajaid, kes annavad hullupööra õppimisi, tunnis peab ainult õppima.

Ja on ka õpetajaid kes lausa meelega elavad end õpilaste peal välja ,siis imestatakse miks kontrolltööd nii halvad on. Õpilane ei taha olla ju tunnis kus õpetaja on ta vastu kuri ja solvab õpilast. See paneb ennast ka päris halvasti tundma kui õpetajad on kurjad ja karjuvad.

Eks see hommikune ärkamine saab kõige raskem olema. Tulevad jälle siuksed mõtted pähe, et milleks seda kõike vaja? TAHAN MAGADA. Miks, kool, miks? Ma ei taha sinna tundi minna, see on nii nõme jne...

Hommikul ärgates peaks täiega positiivsust sisse süstima endale, siis juba edasi tulevad paremad mõtted ja tunded. Eks me kõik me midagi sellist tegema mis meile ei meeldi. Ainult positiivsusega saavutab koolis häid tulemusi. Kuid samas on ju parem koolis käia kui lihtsalt kodus konutada.

Kokkuvõttes on igal asjal nii häid kui ka halbu külgi. Ole positiivne, kui ise oled positiivne siis süstid sa seda positiivsust ka teistele.