Vastuvõtuperioodil oli sisseastumisdokumente võimalik esitada õe, ämmaemanda, bioanalüütiku, radioloogiatehniku, füsioterapeudi ja tervisekaitse spetsialisti rakenduskõrghariduse õppekavadel ning hooldustöötaja ja erakorralise meditsiini tehniku kutseõppe erialadel õppimiseks.

Rakenduskõrghariduse tasemel esitati kõikide õppekavade peale kokku 7,8 avaldust ja kõikide kutseõppeerialade peale 3,5 avaldust ühele õppekohale. Õppekohti uueks õppeaastaks on kokku 310.

Füsioterapeudi õppekava (632 avaldust) kõrval olid suure konkursiga ka radioloogiatehniku (10,9 avaldust ühele õppekohale) ja tervisekaitse spetsialisti (10,2 avaldust kohale) õppekavad, õeks pürib õppima 596 huvilist, konkursiga 4,2 avaldust ühele õppekohale. Kutseõppes osutus populaarseimaks erakorralise meditsiini tehniku eriala (5,2 avaldust ühele õppekohale).

Vastuvõetute esialgne nimekiri avaldatakse täna, 23. juulil sisseastumiskeskkonnas SAIS, kus tuleb edukalt konkursi läbinud üliõpilaskandidaatidel ka 24.-25. juulini kinnitada õppimatulekut Tartu Tervishoiu Kõrgkooli.