Eksamikoolis on võimalik valmistuda nii laiaks kui kitsaks matemaatika riigieksamiks ja kursuse käigus käsitletakse põhjalikult kõiki olulisi teemasid. Kursused algavad märtsi alguses ja kestavad kuni mai keskpaigani, kokku 10 nädalat. Iga teema kohta on võimalik vaadata videot, kus selgitatakse teooriat ja näidatakse erinevate ülesannete lahenduskäike. Õpilased saavad videoid vaadata nii palju kordi, kui arusaamiseks vaja on.

Silmaringi Eksamikoolis õpetavad kogenud Nõo Reaalgümnaasiumi õpetajad. Õpilased saavad soovi korral lahendada eksami tüüpülesandeid ja saada tagasisidet. Igal nädalal on kindel konsultatsiooniaeg, mille käigus õpetaja analüüsib kursusel osalejate töid. Võimalik on küsida küsimusi ja saada eksamil kasuks tulevaid näpunäiteid. Kursuse lõpus on võimalik sooritada proovieksam ja saada teada oma valmisoleku matemaatika riigieksamiks.

Silmaring soovitab Eksamikooli eelkõige neile, kes tunnevad, et koolis õpitust ei piisa eksami edukaks sooritamiseks. Abituriendid võiksid silmas pidada ka seda, et paljudele õppekavadele kandideerimisel nõutakse matemaatika riigieksamit. Eksamikooli kohta on täpsem info ja registreerimine SIIN!