on Eesti ainus eraülikool, mis on spetsialiseerunud äriõppele, koolitades nii tulevasi spetsialiste ja juhte rahvusvahelisele tööturule kui ka ettevõtjaid. EBSi on oodatud ettevõtlikud noored, kes soovivad teha karjääri ärialal või unistavad oma firmast.

EBSis on võimalik ettevõtluse ja ärijuhtimise eriala raames spetsialiseeruda tehnoloogiaettevõtlusele. Kas äriülikoolist on saanud tehnikaülikool, küsite? Mitte päris.

Noil päevil oma esimese aasta EBSi rahvusvahelise ärijuhtimise erialal lõpetanud lauljatar
valis kooli ja eriala põhjalikult konsulteerides mitmete inimestega. Ühe võimaliku valikuna tema laual olid juuraõpingud Tartu Ülikooli Tallinna filiaali õigusteaduskonnas ning teise variandina EBSi rahvusvahelise ärijuhtimise eriala.


Riias toimus möödunud nädalal rahvusvaheline tudengifirmade konkurss Brilliant Young Entrepreneurs, mille võitja EBSi tudengifirma Elcons sai Hyundai poolt 15 000 eurot auhinnaraha. Teise koha võitis samuti EBSi üliõpilaste ettevõte, Wolfprint 3D. Žürii sõnul läks võit neile, kelle tootel on lisaks heale ja läbimõeldud ärilisele poolele ka suur sotsiaalne ning hariduslik väärtus.

Jaga
Kommentaarid