Esimesed 2 nädalat sujusid suhteliselt rahulikult, just õppimise poolest. Kodus jäeti kõigile jõukohaseid ülesandeid ja ei pingutatud kodutöödega üle. Viimased nädalad on täiesti hullumeelsed olnud: jõuan koju keskmiselt 15:20, käin kiiresti noortekeskusest läbi, jõuan koju, avan e-Kooli ja avastan, et õppida on jäänud kuuest ainest. Oleks siis vaid need ülesanded kiiresti ja lihtsasti tehtavad, näiteks lehekülg töövihikust või midagi sellist. Selle asemel avastan enda eest järgmise: kontrolltöö, kirjand, vene keele sõnad pähe ja jutustada pool lehekülge teksti, tunnikontroll, 2 lehekülge bioloogiast. KUIDAS PALUN? Selle asemel, et jaotada suuremad tööd ära nädala peale, lükatakse kõik ühele päevale...

Järgmisel päeval jääb õppida vaid natuke matemaatikast. Kus on loogika? Ja siis käib õpetaja ringi, hoiab kahe käega peast kinni ja küsib, et miks meil ainult kahed ja kolmed on. Minul ja peaaegu kõigil minu klassikaaslastel on hinded väga langenud. Häid hindeid saavad vaid need, kes on edasijõudnutele mõeldud õppekavadega. Ja kõik, mida meile suudetakse vastata on "tere tulemast 7. klassi!"

Ei noh, tänud!

Hea lugeja, kuidas sinul koolis läheb? Millised asjad rõõmustavad ja millised pahandavad? Anna teada noortehaal@delfi.ee!