Eesti noorte ettevõtlikkusest kõneleb fakt, et siin on Euroopa aktiivseim iduettevõtluse maastik ning õpilas- ja tudengifirmad pakuvad läbimõeldud ning innovaatilisi tooteid ja teenuseid. Kui sina, noor ja aktiivne gümnasist, soovid elus veelgi kaugemale jõuda, haara kinni ainulaadsest võimalusest!

“EBS pakub piirkonna parimat äriharidust, mis on võimalik tänu pidevale dialoogile oma tudengite, vilistlaste ja ühiskonnaga laiemalt. Seepärast on meile oluline tulevaste otsustajate kaasamine, sest ehkki nad ei pruugi seda veel mõista, hakkavad just nemad andma järgmist olulist panust Eesti arengusse,” ütles EBSi rahvusvahelise koostöö prorektor Toomas Danneberg.

Kampaania “Ettevõtlikkuse DNA otsingul” raames peavad noored ühe lühikese video abil vastama näiteks küsimustele, mis on minu jaoks ettevõtlikkus, mis teeb mind ettevõtlikuks, kuidas ära tunda ettevõtlikku inimest, kes on mulle eeskujuks oma ettevõtliku meele ja ellusuhtumisega jne.

Parimale on auhinnaks viiepäevane “Tulevase tippjuhi programm”, mis sisaldab võitja huvidest ja soovidest lähtuvat tihedat programmi erinevate Eesti tippjuhtide ja -spetsialistide juures, et avardada noore maailmapilti ning anda infot huvipakkuva valdkonna kohta. Lisaks paneb EBS võitjale välja 100-protsendilise stipendiumi üheks semestriks.

Loe kampaaniast rohkem aadressil www.ebs.ee/dna!

Jaga
Kommentaarid