Tunnid võiksid olla sellised, mis haaraksid kaasa, õpetajad võiksid teha tunni põnevamaks! Okei, täiesti arusaadav, kui klass on selline, et lihtsalt pole võimalik õpetada, sest keegi ei kuula. Mulle meeldib väga õppida, kui õpetaja tund on kaasahaarav ja põnev.

Kui aus olla, siis mu koolikott on üsna raske. Koju jõudes on selg ja õlad valusad. mis sest, et mul on kuskil 1 kilomeeter ainult koju kõndida. Esmaspäevast kolmapäevani on mul 7 tundi, pole eriti palju. Kõju jõudes olen üsna väsinud ja kohe õppima hakata ei jaksa. Puhkan pisut ja hiljem teen eKooli lahti, kus pole mitte midagi uut - ikka liiga palju õppida! Mõnikord tulevad lausa pisarad silma, sest lihtsalt ei jõua kõike ära teha. Saan aru, et kodused tööd jäetakse selle mõttega, et kodus tunnisõpitu üle korrata, aga miks peab seda nii palju olema?!

Üldiselt ma hobidega pärast kooli tegeleda ei jõua, kuigi tahaks. Kaks korda nädalas on mul klaveritunnid ja üks kord nädals näitering, kooli kõrvalt rohkem ei jaksa.

Kahju, sest minu arust peaks jääma ka vaba aega, et lihtsalt õues käia! Peaksime saama nautida oma lapsepõlve, mitte mõtlema kogu aeg "Appi, mul on täna nii palju õppida, õue ma küll minna ei jaksa."

Õpetajad on küll inimesed, aga samamoodi on õpilased!

Kirjuta oma koolilugu noortehaal@delfi.ee!