1. "Saadan teile pildid oma kontrolltööde arvust nädalas, aga kahjuks ei pane paljud õpetajad ekooli kirja, et kontrolltöö tuleb. Päevikus kõik sinisega on kontrolltööd ja mõnikord ei öelda isegi ette, et tuleb. Ehk mõni nädal 5 vōi 6 kontrolltööd keskmiselt."

2. "See pole esimene kord, kui meil on üle 3 kontrolltöö nädalas. Sel nädalal on näiteks 5 kontrolltööd ja eile, esmaspäeval 2 kontrolltööd, täna ka 2 kontrolltööd, õnneks kolmapäeval on 1 kontrolltöö. Õpetajad ei hooli ja ütlevad, et nende õppeaine on tähtsam ja tõstku see teine aineõpetaja teisele päevale oma kontrolltöö - see ei ole normaalne! Me küll kaebasime õppealajuhatajale, aga siiani pole ta midagi teinud. Ma siiralt loodan küll, et võetakse midagi ette, aga ma kardan et see ei ole ega jää viimaseks korraks."

3. "Olen 7. klassi õpilane. Meie koolis ei peeta kohe kindlasti kinni sellest, et kontrolltööd ei tohi olla esmaspäeviti ja reedeti. Matemaatikas tavaliselt ongi meil ainult esmaspäeviti kontrolltööd, kuigi seda on 5 korda nädalas. Vahepeal on kontrolltöid kaks korda päevas ja vahel harva rohkem kui kolm korda nädalas. Õpetajatele mainides, et meil juba on sellel päeval kontrolltöö, muudavad nad Stuudiumis selle tunnikontrolliks, aga arvestavad ikkagi kontrolltööna. Esmaspäeviti ja reedeti on kontrolltööd ainetes, mis on kuskil 3-5 korda nädalas."

4. "Meie koolis ei peeta sellest reeglist kinni ,et ei tohi olla päevas üle ühe kontrolltöö. Näiteks täna (esmaspäeval), oli meil 2 kontrolltööd ja meil on varemgi niiviisi mitu tööd ühel päeval olnud. PS! Need ained, kus KT-d olid, ei olnud sugugi sellised ained, mida on ainult esmaspäeviti."

5. 9. klassi e-Kool