“30 kutsekooli noort ootab ees vägev digiseiklus, mille raames nad saavad unikaalse võimaluse töötada koolitajate ja mentorite käe all välja oma digilahendusi ning arendada sealjuures oma digitaalseid ja sotsiaalseid oskusi, “räägib projekti koordinaator Pirje Jürgens. Tema sõnul on selleaastase programmi raames laekunud ideede teemad näiteks valideerimine, turvalisus ja tuvastamine.

Samsung Digi Pass koolitusprogrammiga liitus meeskondi kutsekoolidest üle Eesti. Korraldajatel on eriti hea meel kandideerijate suure hulga üle Ida-Virumaalt.

Samsungi Eesti juht Toomas Tiits rõhutab järgmist: “Meil on väga hea meel, et osalema on tulnud entusiastlikud noored erinevatest Eesti piirkondadest. See on tõesti suurepärane võimalus kutsekooliõpilastel omandada praktilisi kogemusi ja arendada oma sotsiaalseid ja digitaalseid oskusi. Meil on hea meel aidata noortel saavutada väärtuslikke elukogemusi, mis on kasulikud tööturul.”

Esimene koolitusmoodul toimub juba 13.-14. oktoobril Tallinna Ülikooli digitehnoloogiate instituudi vastvalminud tarkvaralaboris.

Koolituse lõpus saavad osalejad spetsiaalsed Samsungi digitaalsed passid, mis on tõestus tulevasele tööandjale värskelt omandatud oskustest ja kogemustest.