10. Ergutustüdruk kaebas oma vanemad kohtusse, kui need arvasid, et ta peaks 18-aastaselt iseseisvat elu alustama. Rachel Canning, kes nõudis kohtu kaudu raha, et eraülikooli minna, võttis lõpuks hagi tagasi ja sai 56 000 dollari suuruse stipendiumi.

9. Pastor Donald Armstrong varastas kiriku tagant 99 000 dollarit, et oma lapse hariduse eest maksta.

8. Steve Stanzak elas 8 kuud raamatukogu keldris, kuna ta ei suutnud New Yorgi ülikoolis käies endale majutust lubada. Kui see välja tuli, võimaldas ülikool talle tema pingutuste eest tasuta majutuskoha.

7. Eric Dahl on võidusöömises maailmas kolmandal kohal. Samuti on selle kaudu teenitud 18 000 dollarit aidanud tal oma hariduse eest tasuda.

6. Corey Arvinger kasutas meediat ja sotsiaalmeediat paludes inimesi, et nad annetaksid talle 4 dollarit. Tema eesmärk oli saada kokku 14 000, mis ta ülikoolile võlgnes. Teda aitasid teiste seas The Huffington Post, USA Today College, The Root Live, Greensboro News & Record & HBCU Digest.

5. Christopher ja Andrew Butler väitsid, et röövisid panka, kuna pidid ülikooli eest maksma. Neile mõisteti 20 aasta pikkune vanglakaristus.

4. Jason Hopkins õppis selgeks John Travolta tantsuliigutused, mis teenivad talle nüüd aastas 10 000 dollarit ja aitavad tal tasuda ülikooli eest.

3. Nic Ramos maksis oma enam kui 14 000 dollari suuruse õppemaksu 1-dollarilistes rahatähtedes, et tõsta inimeste teadlikkust ülikooli kallidusest. Ülikooli töötajatel kulus 3 tundi, et raha kokku lugeda.

2. Allison Yochim töötas "laborirotina" ja vaatas merikilpkonnade duelle ning hardcore pornot. Ta osales enam kui 30 meditsiiniuuringus teenides sellega 3000 dollarit.

1. Meditsiinitudeng Elizabeth Raine pani 400 000 dollari eest oma süütuse oksjonile, kuid võttis pakkumise viimasel hetkel tagasi.

Allikas: Oddee.com