1. Koosta eelarve ja planeeri
See on number 1 siin listis põhjusega! Pea järge, palju ja mille peale sa kulutad ning vaata, kas saad millegi peale vähem kulutada. Kui vajad abi, kasuta MINT aplikatsiooni! See aitab sul oma rahaasjadel silma peal hoida.

2. Taaskasuta
Ära osta raamatuid, vaid laenuta. Osta riideid kaltsukast - nii oled ka isikupärasem ja ei pea muretsema, et keegi kõnnib Sulle koolis sama pluusiga vastu, mis sul parasjagu seljas on. Vaata Facebooki gruppidesse, kus asju tasuta ära antakse, äkki Sulle sobib sealt midagi!

3. Müü
Vabane oma vanast kraamist ja asjadest, mida sa kunagi ei kasuta. Väikseks jäänud riided äri maha näiteks täikadel.

4. Otsi töö
Kui Sinu kooligraafik lubab, siis otsi endale töö ning teeni endale lisaraha. Võid ka ajutisi tööotsi teha, hoia GoWorkaBiti lehel silma peal!

5. Koli kommuunikorterisse
Mitmekesi ühes korteris elades jagate kulud mitmeks ning koos on ka lõbusam!

6. Ela säästlikult
Lühikesed dušid ja elektrikokkuhoid! Kustuta tuled tubadest, kus sa parasjagu ei viibi ning tõmba juhtmed seinast välja, kui kodust lahkud.

7. Ära söö väljas ja varu kuivaineid ning põllusaadusi
Paki endale lõuna kaasa, osta poest ainult nii palju, kui jaksad ära süüa ning varu kappi kuivaineid. Kui näpud täiesti põhjas, saad alati riisi keeta! Varu kelder kartuleid ja erinevaid hoidiseid täis ning tee sügavkülma marjadele ja seentele ruumi!

8. Reisi targalt
Kui tahad koju sõita, siis enne bussipileti ostmist veendu, et keegi teine parasjagu sinuga sama marsruudiga sõitu ei planeeri. Jällegi, koos on soodsam! Alati võid ka pöidlaküüti kasutada, kuid see pole just kõige turvalisem variant.

9. Kasuta ära tudengisoodustusi
Erinevad tudengikaardid pakuvad Sulle paljudes kohtades soodustusi. Tutvu nendega ning kasuta neid enda kasuks ära!

10. Stipendiumid ja toetused
Uuri, milliseid toetuseid pakub sinu kodulinn ning kasuta neid ära! Õpi hästi ning esita oma kandidatuur erinevatele spiendiumikonkurssidele. Lisaraha!