1. Pitsa
Nagu iga õige toidunautleja, armastab ka Selena Gomez pitsat. 2006. aastal säutsus ta Twitteris "Pizza" ja sellega oli kõik öeldud - seda teevad ainult tõelised pitsaarmastajad.

2. Cheetosed
Krõpsud ja eriti just tulise maitsega on lauljatari salajane armastus. Eriti kui Selena on tuuril või reisib lihtsalt ringi, just siis vajab ta neid erilise maitsega krõpse.

3. Šokolaad
Šokolaad on ja jääb, ka see on üks Selena lemmikutest. Ta kutsub seda üheks oma must be toiduks, mida ta tuuridel kindlasti tarbida soovib.

4. Sidrunid
Igal ühel omad veidrused, nii ka popstaaridel. Selena veidruseks on see, et ta armastab süüa paljaid sidruneid. Vahel lisab juurde ka natuke soola. On tõesti veidrus!

5. Mangod
Mango on Selena lemmikpuuvili. Nad oma magusad ja meenutavad saari, seega pole kahtlustki, et Selenale need meeldivad.

6. Red Bull
Kuidas Selena oma energia alati laes hoiab? Vastuseks on energiajook Red Bull. Pidavat ju tiivad andma.

7. Subway võileivad
Selena on üsna suur Subway fänn. Tema arvates on see väga hea söögikoht, kust saab kiire ja tervisliku kõhutäie.

8. Oliiviõli
Kui enamik inimesi kasutab oliiviõli küpsetamiseks, siis Selena viis seda toiduainet kasutada on teistsugune. Nimelt eelistab laulja seda paljalt juua, et nõndaviisi oma häält hoida. Hea nipp, paneme kõrva taha!

9. Marineeritud kurgid
Selena teeb alati omalt poolt kõik, et tema läheduses oleks alati marineeritud kurke. ka need oma tema ühed lemmikud!

10. Juustukook
Juustukook on selle staari üks lemmikmaius. Ajakirja toimetus arvas, et huvitav, kas lauljatar on siis ka suur "Cheesecake Factory" fänn.

11. Kanapirukas
See tüüpiline ameeriklaste lahtine pirukas on mõnus ja mugav toit, mille leiame Selena toidulistist, kui ta on parasjagu tuuritamas.

12. Tai toit
Selena on alati rääkinud oma kirest Aasia toitude vastu. Huvitav, milline karri talle kõige rohkem meeldib?

13. Kohv
Kohviinimesed on kõige paremad inimesed ja just need samad kohvifännid respekteerivad väga, et Selena armastas samuti kohveiinisisaldust oma kehas kõrgena hoida. Tuuridel alati lavataguse nimekirja oluline komponent.

14. KFC krõbekana
Lauljatar selgitab, et selleks, et armastada kõrbekana, peab see kõik algama just KFC krõbekanadest. Kõik justkui on loogiline, sest Selenal on ju Texase juured.

Allikas: teenvogue.com