“Iga bänd otsustab ise, kas ja kui palju eksklusiivseid VIP-pakette müüki pannakse, aga nende arv on alati limiteeritud ja hind soolasem,” rääkis kontserte korraldava Live Nation Baltics’i peapromootor Eva Palm. “Mujal maailmas on VIP-paketid populaarsed ja saavad kiiresti otsa, aga Eestis ostetakse neid enamasti vähe, mõnikord vaid paar tükki. 5 Seconds of Summer’i fännide tegutsemine on korraldustiimi jaoks üllatavalt purustatud kõik senised rekordid. Ilmselt on tegu erakordselt lojaalsete fännidega, sest 125 eurot on teismelise jaoks väga suur raha.”

Eksklusiivne VIP-pakett sisaldab lisaks kontserdipiletile ja eraldi sissepääsule ka võimalust osaleda bändi heliproovis ning esitada pärast seda bändi liikmetele küsimusi.

5 Seconds of Summer on viimase paari aasta jooksul teinud muusikamaailmas tohutu läbimurde. Bändi omanimeline debüütalbum oli suisa 76-s erinevas riigis iTunesi enimmüüdud plaat ning jõudis paljude muusikaedetabelite tippu, nende hulgas ka maineka Billboardi’. Eelmise aasta sügisel andis 5SOS välja teise albumi pealkirjaga “Sounds Good Feels Good” ning jõuab plaadi esitlustuuri raames juba järgmisel nädalal ka Tallinnasse. 5 Seconds of Summeri Tallinna kontserdi erikülaliseks on Briti kooslus Don Broco.

Laupäeval, 4. juunil avab Saku Suurhall uksed kell 18:00, kontsertprogramm algab orienteeruvalt 19:30. Piletid on müügil Piletilevi internetipoes ja kõigis Piletilevi müügipunktides, Statoili teenindusjaamades ning Selverites üle Eesti.