Joe Jonas
2008 juuli-oktoober

Taylor Swift ja poistebändi Jonas Brothers liige Joe Jonas nautisid teineteise seltskonda paar kuud, enne kui Jonas lauljatari 27-sekundilise telefonikõnega maha jättis. Sellest lahkuminekust sündisid hitid "Last Kiss" ja "Forever and Always".

Taylor Lautner
2009 august-detsember

"Videviku"-saagast tuntuks saanud näitleja Taylor Lautner ja Swift mängisid filmis "Valentine's Day" armunud paarikest ja nii nad teineteist leidsidki. Sellest suhtest sündis lugu "Back to December", milles Taylor Swift palub Lautneri käest vabandust.

John Mayer
2009 november-2010 veebruar

Nad kohtusid, kui Taylor Swift oli 19aastane, kuid nende vahel pikka pidu polnud. Muusikud läksid pärast paari kuud oma teed ja lahkuminekust sündis lugu "Dear John".

Jake Gyllenhaal
2010 oktoober-2011 jaanuar

Swift ja Gyllenhaal olid paar vaid kolm kuud, enne kui näitleja ta sõnumi teel maha jättis. Sealt sündis üks Taylori megahitte "We Are Never Ever Getting Back Together".

Conor Kennedy

Järjekordne suhe, mis kestis vaid 3 kuud.

Harry Styles
2012 detsember-2013 jaanuar

1D kompu ja Taylor Swift pidasid vastu vaid 2 kuud! Suhtest Stylesiga sündisid lood " I Knew You Were Trouble", "Style" ja "Out Of The Woods".

Calvin Harris
2015 märts-2016 mai

15 kuud kestnud suhe DJ Calvin Harrisega sai otsa mai lõpus ning kaks nädalat pärast lahkuminekut tabati Swift Tom Hiddlestoni suudlemas.