1. Halle Berry

Kui 21-aastase Berry ema oma New Yorki suundnud tütrele raha ei olnud nõus saatma, siis elas naine kodutute varjupaigas. "Sa võid seda teha, kui oled 21 ja ambitsioonikas, ning Su silmad on nii suured ja Sa ei taha koju minna," ütles Berry kord US Weekly'ile. Täna on Berry maailmakuulus Holliwoody näitleja.

2. Charlie Chaplin

Filmitööstuse ikoon, Oscariga pärjatud briti näitleja ja lavastaja uitas lapsena mööda Londoni tänavaid pärast seda, kui tema isa suri ja ema vaimuhaiguse käes kannatas.

3. Kelly Clarkson

Grammy'ga pärjatud lauljatar ja Amercican Idol'i esimese hooaja võitja oli koos oma korterikaaslasega sunnitud elama autos ja kodutute varjupaigas pärast seda, kui nende Lääne-Hollywood'is asuvas kortermajas tulekahju lahvatas, vahendas Inside Edition. Tüdrukud olid alles samal päeval Hollywood'i kolinud ja ei tundnud seal kedagi.

4. Kurt Cobain

Grammy'ga pärjatud rokkstaar Kurt Cobain ja ansambli Nirvana laulja oli kodutu eluga väga hästi tuttav. Tema leidis varju nii haigla ooteruumist, sõprade juurest kui ka silla alt.

5. Lil' Kim

Grammy omanik ja räppluljatar ning näitleja Lil' Kim elas noorena koos oma emaga autos.

6. Sylvester Stallone

Kui Stallone noorena New York City'sse saabus, siis ei tahtnud keegi teda palgata. Oli aeg, kus tal tuli 3 nädalat magada New Jersey bussiterminalis, sest tal ei olnud raha.

Näitleja ütles kunagi The Sun'ile: "Mu vanim poeg ei tea, kuidas ühiskonnas hakkama saada, sest ma olen tema suhtes liialt kaitsev olnud. Seda seetõttu, et oma endises elus elasin ja magasin ma tänavatel ning nälgisin. Ma ei tahtnud, et tema peaks sama kogema."

Allikas: angelfire.com