Kohvik Komeedi ja Kukekese omanik, kokk Anni Arro, usub, et umbes 15-16-aastaselt hakkavad noored inimesed selgemalt tulevikku vaatama ja mõtlema, mida nad oma eluga peale sooviksid hakata. Nii oli see ka tema puhul. Kuna Annile on alati meeldinud süüa teha, siis sündis valik üsnagi loomulikult. Hea õpilasena valmistas tema soov aga pettumuse õpetajatele, kes leidsid, et Annist võiks hoopis arst või mõni professor saada. "Kui mina ütlesin oma õpetajatele, et ma tahaksin kokaks saada, siis pidid kõik šoki saama ja hakkasid mind ümber veenma," meenutab Anni. See aga tekitas väikeses köögivõluris trotsi ja seda kindlam oli tema valik. "Kuna söögitegemine teeb mulle rõõmu, siis leidsin, et miks mitte teha sellest oma elukutse," oli plaan restoraniomaniku jaoks loomulik ja kerge ning ilmselt ka õige, sest elukutse vallas on Anni unistus tänaseks teostunud mitmetes võimalikes värvides.

Rääkides teismeliseks olemise kitsaskohtadest, siis ütleb Anni, et noored on nagu noored ikka. Ka tema armastas teismelisena väljas käia. Toetudes enda kogemusele usub Anni, et noored peavad ise teatud asjad järele proovima või täiskasvanute mõistes vigu tegema, sest oma kogemustest on võimalik õppida. Liigne keelamine täiskasvanute poolt võib seevastu just noores maailmaavastajas trotsi tekitada ja isu vastupidiselt vanemate soovitule talitada. Nii näitas ka Anni ise oma õpetajatele, et mingit arsti temast ei saa, vaid saab hoopis kokk!

Noorena veetis Anni kokku umbes aasta reisides modellina Londonis, Pariisis ja Jaapanis. Tagasi tulles ei julgenud seni nelja-viieline õpilane kooli minnagi, kuid tänu toetavale klassijuhatajale, kes neiul õpingutes järgi aitas jõuda, õnnestus Annil kool edukalt lõpetada. Selle eest on ta õpetajale tänaseni tänulik. 

Tänu välismaakogemusele õppis Anni keeli, suhtlemist ja inimestetundmist. "Mul ei ole praegu sellist kirge, et ma tahaksin välismaale elama minna, mul on see hästi noorelt tehtud ja ma nägin, et see ei ole nii lihtne. Seal ei ole pudrumäed." Samas ütleb Anni, et kogemus rikastas teda kindlasti ja soovitab teistelgi ära käia, kuid ikka tagasi tulla.

Küsides Annilt, et miks need noored, kes ennast täna võõrsil on otsustanud teostada, üldse peaksid Eestisse tagasi tulema, vastab naine: "Kui rohkem inimesi jääks Eestisse, me suudaks teha Eestist väga laheda koha, aga kui kõik annavadki alla ja lähevad ära, siis sellest vaesest Eestist ei jää midagi järgi." Anni kiidab ENTRUMi programmi, mis julgustab noori olema ettevõtlikud ja panustama Eestisse. "Midagi ei ole iseenesest hea, sa pead ise tekitama selle tunde. Jube lihtne on öelda, et Pariisis on nii lahe ja seal on hästi, ega seal on täpselt samamoodi probleemid," teab ettevõtlik naine.

Anni toob näite enda varal: talle meeldib kohvikutes käia ja nii ta loobki Eestis kohvikuid, kus inimestel oleks hea ja tore käia. Kohvikuomanik panustab Eestisse, et siin tekiks kohvikukultuur ja tallinlastel oleks mõnusaid kohti, kus aega veeta.

Milliste toitudega Anni ennast hellitab ja mis temas hea tunde tekitab? "Mina armastan väga juustu ja soovitan inimestel juustu süüa, kõrvale natukene avokaadot," on Anni nipp. Naine lisab, et tingimata ei ole oluline, mida süüa, vaid aeg, mis nautimiseks maha võetakse.