Muusik usub, et selliseid üritusi nagu ENTRUM oleks vaja rohkem korraldada, et noortes huvi sütitada ja tutvustada neile võimalusi, mil moel ennast tänapäeval teostada saab. “On käelisi tegevusi ja muid kohti, kus saab oma potentsiaali ära kasutada, kui ainult internetis mängides või suhtlusportaalides tšättides,” ütleb Tanel ning lisab, et noore inimese silmaringi laienemises mängib rolli ka see, kellega lävitakse — positiivsed eeskujud võivad olla edasiviivaks jõuks eneseteostusel.

Rääkides muusikukarjäärist, ütleb Tanel, et oma lastele seletaks ta, et tegu on küll toreda hobiga, kuid see, et temal on õnnestunud sellega ennast ära elatada, ei tähenda, et see õnnestuks kõigil. Samas proovima peab alati. “Kui miski huvitab, ei peaks käega lööma, vaid minema nii kaugele kui võimalik,” on Tanel optimistlik.

Kui Tanelist ei oleks saanud edukat muusikut, siis oleks ta täna mööblitisler, kes ta ka hariduselt on. Samuti on mehel taskus väikelaeva kapteni tunnistus.

Küsides, kas muusiku eduloo taga on suuremat rolli mänginud anne või õnn, vastab Tanel: “Oma andest ei ole ma siiani aru saanud, ma ei ole ka aru saanud, mis neid kümneid tuhandeid inimesi paelub minu muusika ja persooni juures, aga unistada tuleb suurelt ja see unistus oli minul ka. See unistus tekkis mul suhteliselt hilja. Minu jaoks oli olulisem, et ma saaksin muusikat teha. See, et hakkas hästi minema, oli kõigest boonus sinna juurde. See, et see mulle leiba hakkas lauale pakkuma. Mis saaks olla parem, kui see, et sinu hobist saab sinu nii suur elu osa, et sa ei suudagi ilma selleta elada?” püstitab Tanel retoorilise küsimuse.

Vaata videot ja saad teada, mis on Tanel Padari hea tuju lugu!