Nii noorte iidol Karlie Kloss kui hollandi kaunitar Doutzen Kroes on inglitiivad nurka pannud ja kuulu järgi plaanivad mitmed teised kuulsad kaunitarid nende eeskuju järgida.

Tänased inglid teenivad oluliselt vähem kui muistsete aegade tegijad nagu Gisele Bündchen, Heidi Klum ja Tyra Banks. Vanemad lepingud nagu näiteks Alessandra Ambrosio oma ulatusid miljonitesse, samas kui nüüdsed jäävad 100 000 dollari piiresse.

Victoria’s Secret kinnitas möödunud nädalal, et Kloss lõpetas oma lepingu. Allikate sõnul põhjuseks ajapuudus ja õpihimu — neiu alustab sellel sügisel õpinguid New Yorgi ülikoolis.

Ka Kroes ütles hiljuti, et lõpetab lepingu pärast 6 aasta pikkust koostööd brändiga. Nimelt on modellil erakordsed võimalused Euroopas läbi lüüa ja koostöö VS-iga võiks nendele võimalustele halvasti mõjuda. Agentuuri palvel vabastati naine lepingust. Laiali mindi ilma konfliktita.

Austraalia kaunitar ja Orlando Bloomi ekskaasa lõpetas VS-iga lepingu 2013. aastal, väidetavalt oli põhjus ajapuuduses. Inglid pühendavad brändile vähemalt 50 päeva aastas.