Teie bändis on 4 liiget, kuidas te kõik kokku saite ja kuidas Ziggy Wild üldse alguse sai?

Henri: Ma tahtsin ühe väga metal tüübiga bändi teha, kes tahtis teha sellist.. sügavamõtteliste sõnadega rasket muusikat. Ükspäev pidime proovi tegema ja proovikasse jõudes istus seal Tarvi ning me tegime paar lugu ning Tarvi küsis, kas keegi niisama jämmida ei viitsi. Siis me mängisime veidike ja Tarvi oskas selliseid lugusid, mida ma polnud kunagi ette kujutanud, et keegi kitarril mängib. Järgmine hommik ma helistasin Tarvile ning me saime veel peale seda mitu korda kokku ning kuidagi hakkasimegi bändi tegema.

Ja kuidas Laura ja Ken bändi sattusid?

Henri: Me tegime Tarviga 2 aastat igasuguseid bände ning üks õhtu olin tuttavaga väljas ja ta ütles mulle, et ta teab ühte väga head bassimeest ning ütlesin, et võiksime koos mängida ning ta tuligi ühe pubi ette, kui me linnas olime ning rääkisime, et võiksime koos jämmida ning ta oli kohe nõus, et võiks muidugi.

Tarvi: Jah, see oli väga lahe, mulle väga meeldis, kuidas Ken mängis ja ma olin vaimustuses, sest ma polnud kunagi nii head bassimeest näinud.

Henri: Siis me tegimegi kolmekesi proovi ja siis oli meil lauljat vaja. Mitmed lauljad käisid ja keegi nagu väga ei sobinud meie stiiliga kokku ja siis üks päev kirjutas Laura mulle väga entusiastliku kirja, et oli mu sõber Carlilt minu kontakti saanud. Me saime Lauraga kesklinnas kokku ja ma kutsusin ta proovikasse ja kuidagi hakkasidki lood tulema ning kuu peale seda oligi meil juba esimene live Korter 13-s.

Kes on teil peamine laulu kirjutaja?

Ken: Tarvi kirjutab meloodia ja Laura kirjutab lüürika, aga kõik laulud sünnivad proovikas. Tarvi toob oma idee kohale ning kuna kõik on erineva taustaga muusikud siis ongi kõigil erinevad ideed mida saab siis kokku panna, et huvitav asi kokku tuleks.

Kuidas suhtlete omavahel väljaspool bänditegevust?

Henri: Oleme koos nii palju kui võimalik.

Laura: Bänd võtabki enda alla nii palju aega. Ma olen tähele pannud, et saame kokku ja paar lauset räägime ning siis läheb jutt kohe bändi peale üle.

Tarvi: Käime üksteise juures ja teeme pannkooke!

Laura: ...sööte külmkappe tühjaks.

Henri: Ma tean bände, kus minnakse lahku ja tulevad erinevad sooloprojektid, kuid me oleme parimad sõbrad kõik omavahel.

Mis lood teil repertuaaris on?

Laura: Põhiliselt ikka ainult enda laulud, kavereid teeme ainult eritellimusel. Kokku on 8 lugu.

Kuidas publik teid vastu võtab?

Laura: See oleneb väga palju sellest, kus sa esined ja milline rahvas seal on.

Mis hobid teil veel peale bändi on ja kas teil üldse jääb aega üle muudeks tegevusteks?

Ken: Noo.. minul on töö

Laura: Mina käin tööl, koolis. Kui ma jõuan, teen igasuguseid videoid, tantsud, mingid moeshow'd, kui on abi vaja. Kõik, mis on meelelahutus või looming. Üldse kõik tööotsad, mis pakutakse, üritan vastu võtta.

Tarvi: Matemaatika eksamiks õpin.

Henri: Mulle meeldivad nii paljud asjad, näiteks suusatamine, mulle hullult meeldib näiteks mäesuusatamine.

Mis bände te ise vabal ajal kuulate?

Ken: Mul see kogu aeg muutub, kuna ma kuulan Spotify'd ja leian sealt alati uut muusikat. Kui jääda mingite kindlate bändide juurde, mida ma alati kuulan, siis näiteks Muse, AC/DC ja kindlasti Stevie Ray Vaughn.

Laura: Ma kuulan ka tegelt kõike.

Tarvi: Ma kuulan ka põhiliselt seda, mis Spotify mulle annab.

Mis on olnud teie meeldejäävaim konsert?

Laura: See on kõigil erinev.

Ken: RockRamp ja siis Fitra Kitra

Laura: Ma olen nõus, publik oli seal nii võimas.

Tarvi: Minu lemmik oli Krahlis aastavahetusel. See oli võimas, see oli esimene kord, kus ma tundsin mis tunne on mängida täis saalile.

Henri: Minu lemmik oli ka aastavahetus.

Millal teie plaati osta saab?

Tarvi: Võibolla järgmine aasta, ehk mitte niipea.