Teri Hatcher

Sarja “Meeleheitel koduperenaised” staar Teri Hatcher elas end sageli võtteplatsil välja. Kui Nicollette Sheridan sarja tegija Marc Cherry kohtusse kaebas, tunnistas Cherry, et Hatcher on kõige õelam naine, keda ta teab. Naine olnud võtteplatsil nii nõme olnud, et kui sarja näitlejad hooaja lõppedes seriaali tegijatele tänutähe-kaardi kinkisid, polnud seal ainsana Hatcheri nime.

Sean Young

80-ndate kuumim näitleja Sean Young on võtteplatsil sageli purjus olnud. Mitmed režisöörid polnud isegi nõus temaga koostööd tegema, sest ta alkoholiprobleem trumpas ta näitlemisoskuse üle. Oliver Stone oli ta “Wall Streeti” võttel vallandanud. Lisaks kaebas temaga afääris olnud näitleja James Wood ta kohtusse, et temalt 6 miljonit dollarit ahistamise eest välja nõuda. Young aga ütles hiljuti seltskonnaajakirjale Entertainment Weekly: “Ma tulen tagasi. Keegi ei vääri comebacki rohkem kui mina!”

Jennifer Aniston

Kuigi Jennifer Aniston on alati jätnud mulje, et ta on meie “Sõber”, polnud ta võtetel eriti sõbralik. Eriti oli seda näha lõuna ajal, kus kogu võttemeeskond koos üle tunni lõunatas. Jen aga haaras kiire võiku ja kadus lõunalt ning oli õhtuks võtetel tagasi.

Mischa Barton

Mischa Bartoni kohta rääkis tema kolleeg: “Ta oli päis… noh… vastik!” Naisel olnud võtteplatsil kohutav maine olnud. Alguses oli naine kenasti käitunud, aga siis ühel hetkel diivatsema hakanud.

Shannen Doherty

Doherty vallandati “Beverly Hills 90210” otse võtteplatsil, kui ta kaasnäitlejate ja produtsentidega kaklema hakkas. “Mul on hea meel, et ta kadunud on,” ütles tema kolleeg Ian Ziering. “Ta ei meeldinud mulle kunagi. Tal oli professionaalsusest palju puudu. Mida iganes, ta on nüüd kadunud. Ta on nüüd ajalugu.”

Aaron Spelling ütles aga: “Nad ütlesid talle, et aitab. Kui sulle helistatakse, et pead kell 6 hommikul võtteplatsil olema ja sa tuled alles kell 10 või 11, oled produtsendina veidi vihane.”

Shenae Grimes

Kui “90210” aastal 2008 eetrisse läks, levisid kuulujutud, et Grimes astus Doherty jälgedes. Kuuldavasti oli Grimes kõigi võtteplatsil olnute vastu väga ebaviisakas olnud ja räusanud kaasnäitlejate, kaamerameeskonna ja kõigi teiste peale.

Katherine Heigl

Heigl on eri allikate sõnul võtteplatsil sageli ebaprofessionaalne. Viimase lekke kohaselt oli ta ühel võttel pärast mõnda aega õues olemist vinguma hakanud, et miks ta seisma peab ja miks ta õues olema peab. Selle peale vastas produtsent, et naisel tasuks tänulik olla, et ta üldse selle osa sai. Muidugi ei reageerinud naine kommentaarile hästi.

Lea Michele

“Glee” võtteplatsil olnud allika sõnul polnud Kate Hudson eriti Michele’i käitumist heaks kiitnud. Lea olnud väga ülbe olnud. Ühe tehnikaviperuse tõttu tekkinud pausi ajal oli ta lausa sõrmi nipsutanud ja öelnud: “Noh! Teeme asja ära, mul on õhtuks plaanid!”

Nicki Minaj

“Ameerika otsib superstaari” võtteplatsil olnud allika sõnul jäi laulja alati võtetele hiljaks. Lisaks oli ta ülbe, ebaviisakas ja võttis kaasa hunniku sõpru. Ta oli ka osalejate vastu ebaviisakas — keeldus nendega ja nende peredega rääkimast. Lisaks ei lubanud ta endast ja endaga ühtegi pilti teha.

Ashlee Simpson

“Melrose Place’i” staar vallandati otse võtteplatsil, sest ta oli võtetel totaalne diiva. Ta jäi alatihti hiljaks ja ta ei sümptatiseerinud ühelegi kolleegile. See kõik tekitas meeskonnas palju pingeid.