Swedbanki „Eesti parima YouTuberi“ konkursile laekus 54 videot ja ühtekokku on neid vaadatud üle 385 000 korra.

Konkursil osalemiseks tuli luua 0:30-1:30 kestev videoklipp, mille sisus käsitleti üht või mitut Swedbanki mobiilipanga funktsiooni. Võistlejate eesmärgiks oli koguda YouTube´i keskkonnas meeldimisi.

„Saime kinnituse juba varem teada olnud tõsiasjale – Eesti YouTuberid on väga tugevad kvaliteetse sisu loojad. Swedbanki Mobiilipank tähistab sel aastal viiendat sünnipäeva ja otsustasime seda tänavu teisiti tähistada kui tavaliselt. Meil on hea meel, et nii paljud meie konkursil osalesid ja aitasid kaasa mobiilipanga populaarsuse kasvule,“ sõnas Swedbanki sotsiaalmeedia juht Kristel Leif.

15. septembril jagatakse auhinnad välja kolmes kategoorias – Swedbanki lemmik teenib 1000 eurot, kolm rahvalemmikut 200-500 eurot ja YouTuberite endi lemmik saab eriauhinna.

Neljapäevane üritus on eriline ka selle poolest, et kunagi varem pole Eestis nii palju YouTubereid ühe katuse all kokku tulnud. „Tahame läbi selle tänada Eesti YouTubereid ning pakkuda neile võimalust tulla kokku, tutvuda üksteisega ning saada ideid, kuidas luua veelgi paremat sisu,“ avaldas Kristel Leif.

Vaata konkursil osalenud töid SIIT!