21-aastane tütarlaps leiti 31. jaanuaril vannist teadvuseta. Näoli veest leitud Bobbi Kristina oli mitmeid minuteid hapnikuta ning on sellest ajast alates kliinilises koomas viibinud.

Mitmete allikate sõnul kavatseb Houstonite perekond täna Bobbi Kristinat elus hoidvad aparaadid välja lülitada. Kuigi arstid on seda juba varem soovitanud, ei ole tüdruku isa Bobby Brown siiani suutnud alla anda. Mõistagi on juhtunu kohutav tragöödia kogu Houstonite perekonna jaoks.

Nii Bobbi Kristina kui ka tema ema Whitney traagilise elukäigu kaaslasteks peetakse narkootikume. Lähikondlased teavad rääkida, et Bobbi Kristina allakäigutrepp algas peale tema ema Whitney surma, millest tingitud kaotusvaluga tütar elada ei suutnud.

Whitney Houstoni surma ametlikuks põhjuseks oli uppumine ja südamehaiguse ning kokaiini tarbimise koosmõju. Bobbi Kristina korteri läbiotsimisel leiti samuti narkootikume, kuid kuna tüdruku keha oli sündmuse hetkel sinikaid täis, viitavad sellised tunnused "kahtlastele vigastustele".

Kui Whitney Houstoni "halvale teele" viimises süüdistatakse Bobby Browni, kellega lauljanna 14 aastat abielus oli, siis Bobby Kristina mõjutajaks peetakse Nick Gordon'it. Noormees kasvas esmalt Bobbi Kristina kõrval kui "vanem vend", hiljem peale Whitney Houstoni surma tekkis neil aga romantiline suhe. Nüüd on noormees Bobbi Kristina tõenäolises surmas kahtlusalune.

Bobbi Kristina on oma ema varanduse ainupärija. Sealhulgas ka kõigi tema isiklike asjade: riided, ehted, autod, mööbel jne. Testamendi järgi pidi Bobbi Kristina saama 21-aastaselt 10% varandusest, 25-aastaselt 15% ja ülejäänud 30-aastaselt. Kui ta 30-aastaseks ei ela, siis läheb ülejäänud pärandus testamendi järgi võrdsete osadena Whitney isale ja emale, Whitney vendadele ja eksabikaasa Bobby Brown'ile.

Meedia on alati Bobbi Kristina elu keerulisena iseloomustanud. Seda nii kõmupiltnike agressiivsuse kui vanemate vahelise koduvägivalla ja uimastiprobleemide tõttu.

Rambivalgusesse sattus Bobbi Kristina juba 2-aastasena 1994. aastal, kui tema ema American Music Awardi vastu võttis ja tütart süles hoidis. Sellest ajast peale on Bobbi Kristina avalikkuse tähelepanu all olnud. Kui Bobby Brown ja Whitney Houston lahutasid, sai viimane lapse hooldusõiguse.

Whitney Houston ja Bobbi Kristina, Ema armastus
(Kim Burrelle - "I Believe in You and Me")