CNN-i andmetel keskenduvad uurijad Bobbi Kristina poiss-sõber Nick Gordon'ile ja üritavad välja selgitada, kuidas tütarlaps vannitäies vees nägu alaspidi jäi.

21-aastane Bobbi Kristina leiti vannist nägu alaspidi käesoleva aasta 31. jaanuaril. Leidjaks olid Gordon ja üks sõber. Sündmus mõjus kui hirmuäratav kaja sellele, kui Whitney Houston 3 aastat tagasi surnuna leiti.

Politsei uurib Bobbi Kristina kahtlasi vigastusi. Tütarlaps on ajusurmas, kuid teda hoitakse masinate abil elus.

Nick'i ja Bobbi suhe on viimase isa, Bobbi Brown'i ja Houston'ite perekonna jaoks juba mõnda aega valus teema olnud. Whitney Houston avas Gordonile oma kodu uksed, kui viimane oli 12-aastane arvutinohik ja Bobbi vaid 8-aastane. Houstonil oli poisist kahju ja ta võttis noormehe enda kasvatada. Gordon oli Bobbi'ga, kui viimase vanemad oma karjäärile pühendusid. Ta kutsus tütarlast hellitavalt oma väikeseks õekeseks.

Kui 15-aastane Bobbi kohtamisega alustas, sai Nick vihaseks ja sattus ka seadusega pahuksisse, kui relvaähvardusega oma väikese õe "au üritas kaitsta". Ta ei lasknud kedagi Bobbi lähedale.

Pärast Houston'i surma alustasid need kaks aga romantilist suhet. Houstonite pere sõnul on just Nick see, kes Bobbi pere vastu pööras. Perekonna sõnul suitsetab töötu Nick päevad läbi marihuaanat ja on kogu aeg Whitney Houstoni varandust lugenud. Politsei raporti sõnul on ta lähedastelt ka aina rohkem Whitney raha nõudnud.

Seaduslikult pole noormehel mingit õigust varandusele, sest tema ja Bobbi ei ole päriselt abielus olnudki, nagu paar kunagi sotsiaalmeedias kuulutas. Hetkel on Bobbi Kristina oma ema varanduse ainupärija. Varanduse suuruseks hinnatakse olevat 100 miljonit dollarit. Tõenäoliselt ei ole Bobbi testamenti teinud.