Kuna mulle pole kunagi meie kehalise õpetaja meeldinud, ei julgenud ma talle oma juhtumist rääkida. Klassikaaslastele salgasin ka sellest rääkida. Lõpuks otsustasin kasutada kaitseks tualettpaberit. See tõesti aitas. Kuna mul ei olnud enam erilist muret sellepärast, et määrin püksid ära, olin ma täielikus hoos.

Ühtäkki oli terves saalis vaikus. Ma vaatasin paar meetrit endast edasi põrandale ja märkasin seal enda verist paberit. Kuna mul olid laiad lühikesed püksid, oli paber nende vahelt välja kukkunud. Mul oli nii piinlik, kuid ma loodsin, et keegi ei saa aru, et see oli minu.

Õpetaja ei lubanud mul tualetti tunni ajal minna ja ma ei saanud uut paberit asemele panna. Ma olin terve tunni ülimalt ettevaatlik. Kui tund läbi sai, ootasin, kuni teised õpilased saalist väljusid ja läksin kiirustades tuleti poole.

Uksest väljudes nägin otse tuleti kõrval oma klassi poisse. Ühte neist olin ma ka armunud. Kuna nad märkasid mind, ei tahtnud ma ümber pöörata ja tagasi saali minna. Ma kõndisin neist vaikselt mööda.

Järsku hakkasid nad kõik naerma. Ma jooksin kiiresti tuletti ja avastasin, et mu lühikeste pükste tagumine osa oli verega täielikult koos. Pärast seda narrisid poisid mind veel tükk aega, kuid lõpuks unustasid nad selle loo. Aga mina ei unusta seda eal, mul oli nii piinlik!

Sinuga juhtus piinlik lugu ja tahad võita kasti jäätist? Vaata SIIA!