Mulle meeldib, kui keegi mulle midagi lubab ja seda ka täidab, aga ma ei salli seda kui midagi lubatakse ega täideta. See ajab mind vihale. Usun, et see ei meeldi mitte kellegile.

Eriti valus on see siis, kui lubadust ei pea sinule oluline inimene. See on valus kui inimene keda sa oled alati usaldanud ei täida oma lubadusi. Paraku on elu selline, et tuleb kõike ette, nii ka seda, et ühel päeval sulle antud lubadust ei täideta. Sellega tuleb lihtsalt leppida, midagi muud pole teha.

See on tore kui inimene, kes oma lubadust ei täitnud, vabandab siiralt ja palub andestust ning leiab mõjuva põhjuse juhtunu seletamiseks. Mulle meeldivad ausad ja siirad inimesed ja loomulikult võib juhtuda, et lubadust ei saa täita. Ka minul on tulnud seda ette. Sellises raskes ja segases olukorras olen alati püüdnud asju lahendada ja seletada võimalikult hästi, miks ma lubadust ei pidanud.

Eriti nõme on see kui inimene, kes lubadust ei pidanud, lubab seda asja uuesti ja seejärel jälle ei täida ja nii hakkab surnud ring peale. See on lihtsalt mõttetu tegevus, sest on läbi näha, et inimene ainult lubab suure suuga kõiksuguseid asju, aga ei suuda teha midagi. Sellise käitumisega teeb ta oma mainele vägagi halba ja varsti hakkavad kõik viltu vaatama.

Usun, et sellises olukorras ei tahaks keegi meist olla, aga kahjuks leidub inimesi kes ainult valetavad ja lubavad koguaeg, arvates et muudavad sellega midagi paremaks ja näitavad ennast heast küljest. On selge see, et selline käitumine teeb talle ainult halba mitte head. Võiks ju ausalt öelda, et ta ei suuda seda lubadust täita ja oleks kõik korras.

Enne lubaduse andmist tuleks süveneda sellesse, mida sa lubama hakkad ja üksikasjalikult läbi mõelda. Alles seejärel anda lubadus, kui sa oled kindel, et suudad seda lubadust täita. Ei ole  mõtet anda niisama lubadusi, sest nii teed sa endale halba ja varsti ei usalda sind mitte keegi. Olgugi, et sa ainult ühele inimesele antud lubadust ei täida. Tema kaudu levib see jutt ka teisteni ja varsti ei usalda ka nemad sind.

Ei ole mõtet loopida niisama sõnu, sest nendega võid kellegile väga haiget teha!