Nagu mitmel eelmiselgi hooajal, on finaalis vastamisi tütarlaps ja noormees. Kaotama ei tule finaali muidugi keegi, koos valitud meeskonnaga antakse võistlusel endast alati maksimum; ja nii on finaalid enamasti kujunenud tasavägiseks mõõduvõtuks, kus ühel hetkel võib otsustavaks saada ka õnnelik asjaolude kokkulangemine - näiteks katkeb finaalesitlusel ootamatult nöör või pudeneb pall valel hetkel maha, ehkki katsetuste ajal on kõik õnnestunud.

Viiel hooajal järjest on on saate võitnud noormehed, Rakett69 on naljaga pooleks nimetatud ka “poiste saateks”, sest Fortuuna näib järjekindlalt noormehi soosivat. Seda dramaatilisem saab olema kuuenda hooaja superfinaal, kus publiku ootused tütarlapse võidu osas on kruvitud kõrgele. Frida on end läbi hooaja näidanud krapsaka ja kartmatuna ning teeninud paljude poolehoiu, aga ka taibukal Gregoril on küllaga fänne, kes tema võitu väga ootavad.

Laupäev toob lahenduse; ja selles lõppmängus saab olema kõvasti pinget. Rakett69 kuuenda hooaja võitja, kes saab 10 000€ suuruse stipendiumi, selgub Tallinnas, Kultuurikatlas toimuvas ööpäevases heitluses, kui koos valitud 4-liikmelise meeskonnaga tuleb mõlemal võistlejal ehitada töötav Rube Goldbergi masin. Selle tegemine on töömahukas ja maksimaalset täpsust nõudev ülesanne, kasutusele tuleb võtta kõik teadmised ja oskused, mis meeskonnal olemas ning läbimängudes leida võimalikud veakohad. Pooletunnisesse saatesse jõuavad finaalheitluse kõrghetked.

Frida Laigu õpib Tallinna Gustav Adolfi gümnaasiumi 11. klassis ja on tõeline multitalent: ta on osalenud matemaatika-, keemia-, lingvistika- ja füüsikaolümpiaadide lõppvoorudes ning mängib vabal ajal sulgpalli, bridži ja loeb kõvasti. Oma tugevuseks peab ta eelkõige matemaatikat, loogikat ja keemiat, kuid puudu ei jää tüdrukul ka loovusest. Frida on tegelenud pikalt klaverimänguga ning ta on lõpetanud Sally stuudio kunstikooli.

Rakett69 kõigi võistlussaadete ja finaalsaate nimel on tööd teinud enam kui 40-liikmeline teadustoimetus, mida juhib I hooaja võitja Juhan Koppel. Võistlejate sooritusi hindavad mainekad kohtunikud, põhikoosseisus PhD Mart Noorma, PhD Heli Lukner, MSc Riin Tamm. Saatejuht on MSc Aigar Vaigu.