Mulle teeb muret tänapäeva tendents, et ollakse noormehega mõni tund tuttav ja kohe voodisse, või teine olukord — tüdruk on noormehega “ainult sõber”, kuid elavad koos. Täiesti tavaliseks on ka muutunud olukord, kus tüdruk vahetab iga paari kuu pärast boyfriendi — kas te tõesti olete nii odavad ja kättesaadavad, kas tüdrukutel tõesti ei ole eneseväärikust — ja siis imestatakse, miks eesti naistesse suhtutakse kui odavatesse naistesse.

Kahjuks need noored tüdrukud ei saa aru, miks neid siis nimetatakse igasugu sõimunimedega. Nemad ei ole midagi teinud — omateada. Lõpuks jõuab neile reaalsus kohale, kuid siis on hilja… Vb liiga hilja, et jääda oma Suure armastusega lõpuni ausaks — sest sa häbened seda, et sul on olnud enne 20-seks saamiseni rohkem boyfriende/kooselamisi kui 4-5. Sa soovid, et see number oleks vb 1-2, kuid kahjuks tõe peitmine osutub võimatuks — Sina võid arvata, et see pole kellegi asi, mida sa teed, kuid kõik su sõbrad ja tuttavad teavad ja varem või hiljem annavad sellest sinu mehele ka teada — ja kui ta seni pidas sind ingliks, siis nüüd oled sa tema silmis pori.

Seepärast kallid noored neiud — selleks et te saaksite ka kolmekümneselt pea püsti ja sära silmis ringi käia, teie endi huvides, pidage meeles, et kui üksik naine võib elada üksiku mehe katuse all ainult ühel tingimusel — ta kavatsebki selle noormehega pere luua — muudel juhtudel on ta lihtlabane l***… Ja mida rohkem selliseid elamisi on, seda kindlamini ta seda on.