Paljud kaine mõistusega ja kalkuleerivad naised leiavad, et pole mõtet suhtes olevat meest püüdma hakata. Kuid kellel armastus ja suured tunded ikka üle pea käivad, see ei kalkuleeri midagi.

Mis see siis on, mis paneb naisi tahtma suhtes olevat meest endale? Eks esimese asjana mängib rolli ikka mehe iseloomuomadused ja välimus. Nii mõnigi armunu leiab, et sellise iseloomuga head meest küll see teine tibike endale ei peaks saama ja asutaksegi rünnakule.

Küll püütakse unelmate mehe silmis tema kaasat mustata ja süütule kaasakesele käru keerata. Muideks, kannatavad kõik. Mees on nagu kits kahe heinakuhja vahel, armunud ja sõge naine keerab enda närve tuksi ja võib-olla nutab öösel patja ning seaduslik kaasake nutab endal samuti silmi peast, imestades, kui julmad saavad inimesed ikka olla.

Halvimal juhul võib juhtuda, et kui tunded ihaldatud mehe vastu ei kustu, võib sõge naine pikka aega edasi tegutseda, põhjustades oma unelmate mehe kaasale edaspidigi kannatusi.

Ja siis pole kaugel ka aeg, kus suur intrigant hakkab enda plaanidesse kaasama oma sõbrannasid. Sel juhul saab alguse veelgi suurem jada, sest sõbrannad kannatavad ka.

Kujutage endale ette olukorda, kus need sõbrannad vajavad intrigandi abi enda probleemidele ja intriganti need ei huvita, teda huvitavad vaid kaks asja: kas saab ometi enda unelmate mehe kätte ja, et tema sõbrannad kõik plaanid korralikult ellu viiksid.

Jumala veskid jahvatavad aeglaselt, aga õiglaselt, ja harilikult saab selline naine kuskilt mingi matsu ka kätte. Ning oma sõbrannadest jääb ta ka ’’heal’’ juhul ilma.