1. Tule mõtle kaasa tuleviku töömaailma teemal. 1. detsembril kell 11.00 tuleb „Teeviida” pealaval juttu tuleviku töömaailmast. Milliseid oskusi on vaja ka tulevikus? Mida õppida, et ka tulevikus konkurentsis püsida? Alguses saad kuulata pealaval ekspertide arvamusi ja seejärel saad ka ise teiste noortega selle teema üle arutada. Teiste väga põnevate arutelu teemadega saad tutvuda siin: http://www.teeviit.ee/pealava/.

2. Naudi Jüri Pootsmanni kontserti. Jüri Pootsmann lõpetab „Teeviida” esimese päeva suurejoonelise kontserdiga. Tule koos sõpradega ja saage osa mõnusast muusikaelamusest.

3. Külasta õpilasfirmade laata. See on hea võimalus uurida teistelt noortelt, kuidas sündisid nende äriideed, millised olid nende suurimad õnnestumised ja milliste väljakutsetega tuleb ettevõtlust alustades silmitsi seista.

4. Proovi midagi uut. Politsei- ja Piirivalvekolledži boksiosas tutvustatakse kriminalistikakohvrit ja võetakse sõrmejälgi; lastakse teha ja aidatakse koostada fotoroboti abil erinevaid näotuvastusi; tutvustatakse võltsitud dokumente ja dokumentide kontrollimiseks mõeldud tehnikat; saab katsetada, kuidas promilliprillidega erinevaid ülesandeid sooritada; saab mängida põnevat näotuvastusmängu, kus on võimalik võita auhindu. Teiste põnevate eriprojektidega saad tutvuda siin.

5. Võta osa põnevatest võistlustest. „Teeviida” alal toimub pidevalt palju erinevaid võistlusi. Näiteks Ettevõtluskõrgkooli Mainori alal saab osaleda äriidee leidmise ja testimise võistluslikus töötoas (sisaldab liikumist, suhtlemist ja tehnoloogiat!). Mõlemal päeval korraldatakse ettevõtluse ja juhtimise valdkondlikul laval ka eestimaise arvutimängu „Megatitan vs Ctulhu” turniiri. Ning mõlema päeva lõpetab hõljuk-segway’de võidusõit — osaleda võivad kõik.

6. Õpi midagi uut töötubades. „Teeviidal” toimub palju erinevaid töötubasid. Saad näiteks teada, kuidas valida endale sobivat ülikooli välismaal või kuidas koostada CV-d, mis ka reaalselt paistaks teiste seast välja. Erinevate töötubadega saad tutvuda siin.

7. Küsi Eesti kuulsaimatelt kolmikutelt küsimusi. Palavalt armastatud maratonikolmikud Trio to Rio on „Teeviidal” justkui elavad raamatud. 2. detsembril saavad kiiremad noored kuulda lugusid motivatsioonist, sportlaste igapäevaelust ning takistuste ületamisest. Kui soovid kolmikutega rääkida ning neilt küsimusi küsida, siis broneeri endale kindlasti koht elavas raamatukogus.

8.Teeviidalastub üles youtuber Victoria Villig. Victoria Villig on noor Eesti youtuber, kes on filminduse ja fotograafiaga tegelenud juba üle nelja aasta. Tema Youtube’i kanalilt leiab peamiselt kooliteemalisi sketch’e ja vlog’e oma elu põnevamatest sündmustest. Vicky armastab pildistada, videoid välja mõelda, lavastada, filmida ja monteerida. Tema Youtube’i kanalil on üle ühe miljoni vaatamise ja pea 20 000 jälgijat. 16-aastane gümnasist tegeleb ka spordi, reisimise ja Youtube’i koolituste läbiviimisega. Victoria astub üles 2. detsembril kell 14.45–15.45 pealaval.

Tule 1.–2. detsembril Tallinnas toimuvale „Teeviidale”! Rohkem infot leiad www.teeviit.ee või Facebooki lehelt.

Noorte infomessiTeeviit 2016noorteinfo tegevust rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF-ist kaasrahastatud programmisTõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine” kirjeldatud tegevuste raames.

Jaga
Kommentaarid