Tippspordi kõrval jagub Evelyl aega ka kõrghariduse omandamiseks. Lõpusirgel on Rahvusvahelise ärijuhtimise õpingud Estonian Business Schoolis. Õpingutest rääkides toob Evely esile väikekooli eelised. „EBSis on üliõpilaste ja õppejõudude vahelised suhted personaalsed ning oma õpingute planeerimises on võimalik olla paindlik. Ja seda on sportlasel väga vaja!“ rõhutab Evely.

Enne ülikooli ja eriala valimist kirjutas Evely üles, mida ta oma tuleviku töökohalt ootab. Sinna loetellu kuulusid näiteks loovus, suhtlus inimestega, psühholoogia ja numbrid ning ta leidis, et need märksõnad on hästi esindatud reklaami ja turunduse valdkonnas.

Samas on tal alati olnud huvi ka ettevõtluse vastu ning kuigi ajaplaneerimine on Evely jaoks viimasel ajal muutunud veelgi suuremaks väljakutseks, on temast õppimise ja spordi kõrval saanud innovatiivne ettevõtja — Evely on unikaalse tootenäidiseid jagava keskkonna Pick&Try looja.

Pick & Try puhul on tegemist ainulaadse veebiportaaliga maailmas, mille eesmärgiks on olla sillaks tootjate ja tarbijate vahel aidates tarbijail avastada uusi tooteid ning ära hoida valesid ostuotsuseid ning andes tootjatele väärtuslikku tagasisidet toodete ja nende leitavuse kohta. Seega on tegu kanaliga, mis ühelt poolt aitab avastada uusi tooteid, kuid samas teeb kuuldavaks ka tarbija sõna tootjale.

Portaali kaudu on võimalik kodus proovimiseks tellida kosmeetikat, parfüüme, toidutööstuse uudistooteid ja palju muud. Toote meeldivuse korral on võimalik see endale samast keskkonnast ka originaalsuuruses soetada. Uued tootenäidised lisanduvad proovimiseks iga kuu alguses ning neid jätkub vaid kiirematele.

Praktiliselt kogu Evely aeg on pühendatud eesmärgistatud tegevustel: tema põhimõtteks on teha vaid seda, millest ta teab, et on talle kasu.

Õnneks tasakaalustavad õpingud, töö ja trenn üksteist. „Trennis ma sageli unustan mõtlemise“, ütleb ta. Teda motiveerib kõige enam iseeneses arenguruumi nägemine. „Samas on loomulikult entusiasmisüstivad ka teiste, sealhulgas konkurentidest sõprade ja koolikaaslaste õnnestumised. See näitab, et kõik on võimalik,“ ütleb Evely.

EBSis on talvine vastuvõtuperiood juba alanud, tutvu erialade ja sisseastumistingimustega SIIN.

Jaga
Kommentaarid