Tuuli Laumets tuli esikohale ka kõrgkoolide üldarvestuses, peavõidu tõi neiule tiitel “Parim pakend”. Ametikoolide arvestuses oli parim Joonas Tensig Tartu Kunstikoolist, temalt valmis ka uuele jäätisele parim plakat. Tehniliselt parim oli Peeter Tvauri Tartu Kunstikoolist. Parim loominguline lahendus jäätisepakendile oli aga Yana Tkachukil Narva Kutseõppekeskusest.

Balbiino turundus- ja kommunikatsioonijuht Enel Kolk kinnitas, et võitis jäätisemeistrite lemmik: “Suur heameel, et žürii otsus meie eelistusega kattus. Nüüd tuleb koos võitjaga kujundust veel veidi lihvida, et värske väljanägemisega uut jäätist juba kevadel poelettidelt leida”. Enel Kolk lisas ka, et kõik võistlustööd olid tugevad.

Kutsehariduskoolide õpilaste seas parimaks tunnistatud Joonas Tensig püüdis värvidega anda edasi piparmündijäätise olemust: “Paistab, et žürii hinnangul tuli see päris hästi välja. Võistlus andis mulle hea kogemuse, mida ma ei osanud oodata. Kuna see oli mu esimene võistlus, siis olen väga rahul. “

Trükis 2013 peakohtunik Jaanus Eensalu lausus: “Kui me vaatame tänast võistlust, siis trükitehniliselt oli see väga tugev.” Tema sõnul tuleb noori rohkem usaldada ja võistlustöid eksponeerida ja tuleb korraldada rohkem sündmusi, millel oleks praktiline väljund.

Tallinna Polütehnikumi korraldatud kolmas kutsevõistlus “Trükis” tõi ühiselt võistlema graafilise disaini ja trükitehnoloogia õpilased ja tudengid üle Eesti. Järgmine taoline mõõduvõtmine toimub aasta pärast.