Milleks?

Igaks vajaduseks!
Ükskõik kas hakkad õppima Eesti või välismaa kõrgkoolides – võõrkeelte oskust peetakse tänapäeval absoluutselt kõikjal vajalikuks ja normaalseks. Kogemused näitavad, et need noored, kes täiendavad end otse välismaal keelekeskkonnas, õpivad keele selgeks lühema ajaga ning valdavad keeli märgatavalt paremini nii kõnes kui kirjas. Neil on ühtlasi suurem esinemisjulgus, parem suhtlemisoskus ja avaram kultuuriline silmaring (mõistavad paremini ka kultuurierinevusi!), ning see kõik annab kõrgkoolis ja tööturul teistega võrreldes olulise eelise.

Mis, kuidas ja millal?

TEA Keeltekool pakub hulgaliselt keelekursusi, millest populaarseimad on inglise keel (Inglismaal, Austraalias, USAs, Kanadas), prantsuse keel (Pariisis) ja saksa keelt (Berliinis, Augsburgis). Kursused on enamasti kahenädalased, millest keeleõpe moodustab 20 akadeemilist tundi nädalas, ülejäänud aeg sisustatakse kultuuri- ja vaba aja programmiga (ekskursioonid, muuseumid, teatri- ja kontserdikülastused, spordiüritused, peod ja palju muud põnevat).

Majutuseks on mitu võimalust: kõige populaarsem on peremajutus, kuna õppijal on võimalus olla keelekeskkonnas ja saada vahetult osa õpitava keele kultuurist ja kommetest; ent soovi korral on võimalus kursuse ajal elada ka ühiselamus või hostelis.

Noorte ja laste kursused toimuvad üldjuhul suvel (juuli-august) või koolivaheaegadel.

Miks just TEA Keeltekool?

Nagu öeldud, TEA Keeltekoolil on keeleõpetuse kogemusi ja rahvusvahelisi kontakte juba üle 25 aasta. TEA Keeltekoolis saab õppida kokku 25-t keelt!
TEA Keeltekoolis õpib iga aasta sadu noori riigieksamite ettevalmistuskursustel, millele järgneb ideaalne võimalus end täiendada keelekursustel juba välismaal. Lisaks on kursustel osalejatel võimalik hankida TEA Kirjastuse väga kõrgel tasemel õppematerjale alates erinevat tüüpi sõnaraamatutest ja vestmikest kuni mahukate õppekomplektideni. Head ja praktilised õppematerjalid on eduka keeleõppe jaoks asendamatu tähtsusega.